FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI

Mihai Stoica: "Nu aş investi în fotbal"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 septembrie 2008 00:00

În cadrul emisiunii Contraatac de la GSP TV, managerul Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a vorbit despre depunctarea echipei FC Timişoara.

"Dacă eram la Timişoara mă înţelegeam probabil cu italianul Zambon, oricum nu aş fi riscat atît de mult. Mi-e greu să spun cum m-aş fi descurcat ca manager la Timişoara, eu sunt învăţat să informez patronatele, dar nu prea mă supun ordinelor dacă observ că ceva nu e in regulă."

"Fotbalul românesc, care mai cîştigase la capitolul imagine, va pierde enorm acum. Partizan se va califica mai departe în grupele Cupei UEFA în dauna Timişoarei, va fi o ruşine mare pentru fotbalul nostru."

"Dacă domnul Iancu, fiind bucureştean, s-a implicat la Timişoara, probabil că se va gasi un investitor. Nu am nicio moştenire şi chiar dacă aş avea mulţi bani nu aş investi în fotbal", a mai spus managerul Unirii.

"Cred că Gigi Becali a vrut să spună: "I-am avut pe Mendoza, Habibou şi Pepe Moreno şi nu au confirmat, nu mai iau jucători de culoare". Altfel nu îl mai lua pe Semedo", a spus în încheiere Mihai Stoica, referitor la declaraţia patronului Stelei în privinţa transferului lui Semedo în Ghencea.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (6)
 •  05 Septembrie 2008, 13:59

In atentia tuturor echipelor din Liga I Ceea ce i se intampla Politehnicii Timisoara este o mare nedreptate. Macaronarul “JAMBON” face ce vrea in tara noastra? Va pun o singura intrebare: Oricare dintre noi, ma refer aici la romani, daca ne-am fi aflat in Italia, in acelasi tip de razboi JAMBON - IANCU, ar fi castigat vreodata IANCU? NICIODATA Ar fi reusit IANCU sa depuncteze pe CATANIA? NICIODATA Propun, ca toate echipele din Liga I sa boicoteze etapele urmatoare de campionat, sa f

 •  04 Septembrie 2008, 23:02

tu esti istet si mai citit ca becali si co.! fi istet si nu uita ca exista si alte categorii sociale! cu alte cuvinte , nu poti arunca praf in ochii tuturor!

 •  04 Septembrie 2008, 22:05

ba da frumos mai esti esti bai mihaie :))cu cine dreacu semeni mah ca maicata e frumoasa tactu e cam betiv da merge.fututtii fata aia de sclav`

Vezi toate comentariile (6)
Comentează