FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - RAPID 2-1

Mihai Stoica nu dezarmează: „Se poate orice, la ce joacă CFR. Petrescu a dat semnal clar”

Mihai Stoica nu dezarmează: „Se poate orice, la ce joacă CFR”
Mihai Stoica nu dezarmează: „Se poate orice, la ce joacă CFR”

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 februarie 2022 22:00 / Actualizat duminica, 20 februarie 2022 22:28

CFR Cluj - Rapid 2-1. Mihai Stoica a vorbit despre diferența de 8 puncte dintre CFR Cluj și FCSB, considerând că echipa sa trebuie să-și îmbunătățească evoluția pentru a ajunge din urmă campioana, care suferă vizibil.

„La cum ne-am prezentat aseară, distanța pare mică între noi și CFR. Mioveniul nu ieșea la joc, noi discutam doar de proporțiile scorului, apoi a venit un lanț de greșeli individuale inexplicabile. În a doua parte a meciului am încercat, fără prea multă imaginație, am avut ocazii, dar n-am marcat. Lamentabil. 

Când te uiți la CFR și vezi ce probleme are... Rapid avea minutul și ocazia în repriza a doua, părea că terenul a fost înclinat. Aici CFR a avut o șansă mare de tot, au ieșit Săpunaru și Rareș Ilie, jucaseră impecabil. Săpunaru, prin simpla sa prezență, are banderola și e Săpunaru, iar Rareș Ilie a făcut un meci de excepție, el și Morais au fost cei mai buni. Dar au ieșit, a marcat CFR și s-a terminat. Rapid n-are bancă, i-a pierdut pe Albu și Crepulja, foarte importanți.

Se poate orice, la ce joacă CFR. Petrescu a dat semnal clar, „Nu mai suntem ce am fost”, doar că nici noi nu suntem ce ne-am dori să fim”, a spus MM Stoica la Telekom Sport.

Cum stau CFR Cluj și Rapid în clasament

Dumitru Dragomir după victoria celor de la CFR cu Rapid: „Am văzut cea mai bună repriză a Rapidului de când a promovat”

Citește mai multe știri despre CFR Cluj - Rapid: 

Moment controversat în CFR Cluj - Rapid » Oaspeții au cerut penalty

Accidentare urâtă în CFR Cluj - Rapid: s-a tăvălit de durere

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
kikostel
kikostel  •  21 Februarie 2022, 14:52

Dar dacă MM, ca manager general ce este, ar posta mai mult pe Facebook, oare rezultatele FCSB nu ar fi mai bune? Când îl ai manager pe MM și antrenor pe Gigi, plus un secund cu personalitatea lui Toni Petrea, orice diferență pare mică! *** va face istorie! Mult succes în CL!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

warlokadi
warlokadi  •  21 Februarie 2022, 14:14

Cine vb acumm???***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

163832047373948
Laurentiu-Mihail Nadasan  •  21 Februarie 2022, 11:07

Iar la ce NU JOACA fcsb-ul, distanta intr-adevar este prea mica !

Vezi toate comentariile (22)
Comentează