FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI

Mihai Stoica: "Patronii din fotbal ar trebui să apară pe Discovery în format 3D" :D

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 mai 2010 00:00

Managerul Unirii Urziceni critică pe blogul său mediatizarea finanţatorilor din Liga I.

"Presa sportiva consemneaza aproape zilnic declaratii ale patronilor echipelor de fotbal, precum si ale fostilor patroni, viitorilor patroni sau viitorilor fosti patroni. Iresponsabilitatea majoritatii declaratiilor este mai prezenta decat diacriticile.

Brevetate de un faimos lider al formatorilor de opinie din cadrul uneia dintre categoriile de oameni de fotbal enumerate mai sus (nu se stie cu precizie care), declaratiile gen “imi doresc jucatorul X, ah, nu mi-am dat seama ca intalnim peste 3 ore echipa la care evolueaza…” creeaza automat incarcatura emotionala suplimentara, plus suspiciuni, sperante, crize.

Mie imi creeaza doar repulsie, dar in acelasi timp ma deranjeaza. Stiu ca aproape toate declaratiile de acest gen n-au credibilitate. Si ca ilustreaza perfect debilitatea celor care le produc cu entuziasm debordant.

Problema e ca cei care gandesc in direct pe micile ecrane au o prea mare expunere. Si profita, aparand pe toate canalele TV. Mai putin acolo unde  ar trebui sa apara zilnic. Adica pe Discovery. Acum si in 3D", scrie Mihai Stoica pe blog-ul său.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ravanelly
ravanelly  •  30 Iulie 2010, 21:06

a zis bine pana la urma...

 •  21 Mai 2010, 19:22

Probabil la Iancu se referea, ca el are stilul asta. De ex. acum Poli are meci cu Brasov si vad urmatorul articol: "Pe lângă Roman, Poli mai doreşte să îl transfere pe Octavian Abrudan. "(de la Brasov) Penibil

amicu
amicu  •  21 Mai 2010, 17:26

si stoica artrebui sa apara la o emisiune pe animal planet

Vezi toate comentariile (4)
Comentează