FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - RAPID 1-2

Mihai Stoica contestă faza golului secund marcat de rapidiști: „Nu e victorie meritată, oricum aş da-o”

Mihai Stoica (58 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a contestat faza golului secund marcat de Rapid în meciul de duminică seară, scor 2-1 pentru giuleșteni, prin fundașul central Paul Iacob (27 de ani). +37   FOTO
Mihai Stoica (58 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a contestat faza golului secund marcat de Rapid în meciul de duminică seară, scor 2-1 pentru giuleșteni, prin fundașul central Paul Iacob (27 de ani).

Articol de - Publicat miercuri, 08 noiembrie 2023 07:04 / Actualizat miercuri, 08 noiembrie 2023 11:48

Mihai Stoica (58 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a contestat faza golului secund marcat de Rapid în meciul de duminică seară, scor 2-1 pentru giuleșteni, prin fundașul central Paul Iacob (27 de ani). 

Rapidiștii au marcat golul de 2-0 în minutul 45+2, prin stoperul Paul Iacob. Borja Valle a centrat din lovitură de la colțul terenului, iar fundașul trecut prin carieră pe la Viitorul sau Chindia Târgoviște a reluat din voleu, cu piciorul drept, de la 11 metri. 

Florinel Coman, bombă cu ceas în vestiarul FCSB!? Încă un episod controversat: și-a sabotat un coleg! Pe cine a vrut să scoată din echipă
FCSB
Florinel Coman, bombă cu ceas în vestiarul FCSB!? Încă un episod controversat: și-a sabotat un coleg! Pe cine a vrut să scoată din echipă

Mihai Stoica, oficial la FCSB, consideră însă că reușita trebuia anulată. Managerul general al roș-albaștrilor reclamă un fault în atac comis de către Paul Iacob ca rapidistul să lovească mingea. 

Pe reluările TV se poate vedea cum fotbalistul giuleștenilor l-a împins pe Siyabonga Ngezana, stoperul sud-african de la FCSB, în celălalt fundaș al roș-albaștrilor, Joyskim Dawa, s-a desprins de marcaj și a înscris. 

Mihai Stoica contestă golul marcat de Paul Iacob în FCSB - Rapid: „Este fault!”

„Nu am ce să reproşez arbitrajului, dar este fault la golul doi. Îmi pare foarte rău. Paul Iacob îl împinge Ngezana în Dawa, îi scoate pe amândoi de pe traiectorie. 

Nu contează intensitatea cu care îl împinge pe Ngezana. Pleacă de acolo, îi revine mingea şi dă gol.

Dar, din nefericire pentru noi, Paul Iacob îl împinge cu ambele mâini pe Ngezana în Dawa şi după aceea îi vine mingea.

Îl împinge în celălalt şi îi scoate de pe traiectorie şi el se duce în locul unde erau eu. Păi, cum facem? Repet, asta e ca să înţeleagă de ce a rămas singur. 

Nu e neapărat o gravă greşeală de arbitraj. Doar spun cum a rămas singur. L-a împins pe Ngezana şi şi-a făcut loc. Bravo lui, foarte deştept. 

Nu e victorie meritată, oricum aş da-o. Au fost inteligenţi, au ştiut cum să speculeze, dar nu au avut ocazii”, a afirmat Mihai Stoica, conform Orange Sport

VIDEO. Golul marcat de Paul Iacob în FCSB - Rapid

Citește și: 

MM Stoica a ieșit la atac: „A încălcat protocolul. Chiar m-am enervat”

Clubul din Superligă nu a pierdut de 11 meciuri, dar nu are drept de joc în cupele europene

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (23)
aldan
aldan  •  09 Noiembrie 2023, 02:50

Oricum o dai... de gard, ca deobicei!

rumunek
rumunek  •  09 Noiembrie 2023, 00:52
Postat de Burunicolae69 pe 08 Noiembrie 2023, 14:31

Adevăr graiesti, vezi să nu te gineasca Mustață.......ascundete.

Se scrie “decât” ascunde-te…

DanielAndrews
DanielAndrews  •  08 Noiembrie 2023, 17:56

Nici nu conteaza. V-ati batut in piept ca anul asta aveti echipa de 5 ori mai tare decat orice adversar, numai scoruri de la 3 goluri diferenta in sus. Nu aveti dreptul sa comentati. Sunteti o adunatura de oameni cu gura mare si atat, zero valoare, zero creier, multa credinta in propria credinta (Gigi crede ca crede, dar crede in strict ce vrea el, nici o legatura nici cu realitatea nici cu divinitatea). Jucatorii nu au mare vina, dar astea fiind conditiile, se adapteaza la regulile clubului. Ei "cred" ca valoarea indidivuala si protectia divina eventual le va castiga un transfer in afara. Nu cred ca e vreun jucator care sincer isi doreste performanta europeana la FCSB, o data pentru ca prioritar este tot timpul sa plece oriunde, a doua pentru ca sunt constienti ca nici nu pot si pe alocuri isi mai bate si Gigi joc de competitii. Mai corect era sa se cheme echipa GFB, Gara Fotbalistica Bucuresti. In curand nici asta nu o sa mai fie. Drept dovada multimea de jucatori fara perspectiva care fac intoarceri grandioase pe salarii babane si stat degeaba. Clubul cu zero perspectiva, un loc caldut cateva luni, mai bine decat somer.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează