FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica, prima reacție după ce FCSB a luat Cupa + aroganță la adresa rivalelor: „Pinti are 4K lângă piscină, ca bogații”

Mihai Stoica +22   FOTO
Mihai Stoica

Articol de - Publicat joi, 23 iulie 2020 18:22 / Actualizat joi, 23 iulie 2020 19:27

Mihai Stoica, managerul sportiv de la FCSB, a reacționat pe Facebook după ce echipa roș-albastră a învins-o pe Sepsi, 1-0, și a câștigat Cupa României. 

Oficialul roș-albaștrilor a spus că acesta a fost cel mai greu sezon din cariera sa de conducător, din cauza problemelor de la echipă, a recunoscut că s-au făcut greșeli în club și a avut un mesaj pentru CS Universitatea Craiova și CFR Cluj, echipe care se luptă pentru câștigarea campionatului.

Am 28 sezoane în calitate de conducător la nivelul Ligii 1 și mărturisesc că a fost cel mai dificil an competițional din întreaga mea carieră.

Cauze? Probleme personale care m-au împiedicat să fiu 100% lângă echipă, caruselul schimbărilor la nivelul băncii tehnice, seria interminabilă a accidentărilor, indiferent de numele antrenorilor sau preparatorilor, erori de strategie, erori de arbitraj, pandemie, plecări și trădări. 

Cu toate astea, FCSB (care pentru 52% dintre români rămâne continuatoarea) încheie sezonul bifând a 17-a calificare consecutivă în competițiile UEFA, un record inimaginabil. FCSB încheie sezonul adjudecându-și Cupa României după ce și-a masacrat rivala în semifinale având în teren pe Udrea, Pantea, Perianu, Niță și Dumitru. Ultimul, marcator și pasator pe stadionul cu pistă.

Aseară s-a putut. Chiar în ciuda dezertărilor unor titulari, fără liniștea și experiența lui Filip, fără clasa și acuratețea lui Nedelcu, fără generozitatea în efort a lui Oaidă și nu în ultimul rând fără suporteri în tribune. S-a putut însă cu un mesaj profesionist și motivator de pe banca trio-ului Toni-Tommy-Pinti, cu Olaru care și-a riscat cariera jucând în finală, cu intrarea lui Moruțan care a revitalizat o echipă care n-a arătat cum ne doream în prima jumătate a meciului, cu Coman, de neoprit în partea a doua, cu Tănase făcând intercepție după intercepție ca un adevărat căpitan, cu insistența lui Petre, ardoarea lui Crețu, prestația solidă și inteligentă pe toată durata jocului a lui Miron. 

Cu toți ceilalți. Fără erori individuale. Și cu Man. Cel care a marcat, care i-a lăsat în 10 și care s-a întrecut în tacklinguri cu Tănase. THE MAN.

Sper ca în ultima etapă să se joace cu titlul pe masă. Promit că ne vom uita la TV relaxați, cu doamna din poză lângă noi. Mai ales că Pinti are televizor 4K lângă piscină. Ca bogații.

P.S. Printre altele, mă pregătesc de meciul 131 din carieră în cupele europene. Acasă sau în deplasare. Depinde dacă ieșim primii din urnă.
- Mihai Stoica, pe Facebook 

Am 28 sezoane în calitate de conducător la nivelul Ligii 1 și mărturisesc că a fost cel mai dificil an competițional din...

Publicată de Mihai Stoica pe Joi, 23 iulie 2020

Clasamentul play-off-ului Ligii 1

FOTO. FCSB a câștigat Cupa României

+18 FOTO

VIDEO Jucătorii lui FCSB, scandări xenofobe după succesul cu Sepsi: „Ne p***m pe Ungaria voastră! Să-ți dăm la m**e, bozgore!”

Citește mai multe știri despre FCSB : 

EXCLUSIV Coronavirus la FCSB? Gigi Becali, reacție șocantă: „Am luat Cupa, să facă și ei! Nu mă mai interesează”

Dorin Goian îl contrazice pe Gigi Becali: „Nu e un fotbalist care să mă impresioneze”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (94)
fcsp
fcsp  •  24 Iulie 2020, 10:05

***... Puscarias guraliv.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

133956157512819
Ilie Tarnoveanu  •  24 Iulie 2020, 09:53

Da,dle MeMe te uiti linistit la ultimile meciuri ,dar daca FRF n-ar fi ucis acest final de play-off cu programarea finalei cupei in avans de sfarsitul campionatului cum te uitai?! Asa plaiul offurilor a devenit plaiul oi(ff-uri)lor.

valentindragobete
valentindragobete  •  24 Iulie 2020, 09:35

Hai, frustrați din toate cluburile, mai mult sau mai putin insolvente, mai mult sau mai putin falimentate, mai mult sau mai putin desființate, mai mult sau mai putin retrogradate, uniți-vă ! Pentru "***" jiji: bă jiji in " duelul " tv cu Ilie Dumitrescu ai fost penibil ! Sigur nu contează dar, zău, parca prea esti prost in șmecheria ta ciobănească !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (94)
Comentează