FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica, răspuns acid pentru Marian Lupu: „Sunt un om cu studii superioare, nu accept explicații ilogice”

Mihai Stoica, director sportiv FCSB
Mihai Stoica, director sportiv FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 06 august 2019 22:48

Mihai Stoica (54 de ani), directorul sportiv al FCSB-ului, a reacționat după interviul acordat Gazetei Sporturilor de Marian Lupu, fostul preparator fizic al „roș-albaștrilor”.

Marian Lupu a fost demis, ca urmare a celor opt accidentări din lotul FCSB-ului: Marko Momcilovic, Mihai Pintilii, Dragoș Nedelcu, Olimpiu Moruțan, Mihai Roman, Dennis Man, Ioan Hora și Harlem Gnohere.

EXCLUSIV Marian Lupu, preparatorul alungat de Gigi Becali, rupe tăcerea: „MM Stoica mi-a spus că am greșit pregătirea fizică” + dezvăluire alarmantă despre Dennis Man

MM a intervenit la TV DigiSport, unde invitat era chiar Lupu: „Normal că îmi doream un preparator în care să am încredere totală. Puneți-vă în locul meu. Ce măsuri ați fi luat când se rupe Nedelcu și eu nici nu știam cum să îi spun lui Gigi că va sta două luni. De ce își rupe genunchiul Nedelcu și nu jucătorul de la Alashkert? A doua zi se accidentează Hora la antrenament. Eu ce să înțeleg? Am 20 de ani de experiență și așa ceva nu am văzut.

Sunt un om cu studii superioare și sunt capabil să înțeleg. Nu accept explicații ilogice. Când tu îmi spui că Roman e bătrân și eu îți spun că sunt alții și mai bătrâni și nu se accidentează

„Nu spun că Marian Lupu este neapărat vinovat, Sunt vinovați cei care au făcut antrenamentele: preparatorii și antrenori. Vinovatul de serviciu sunt eu că au răcit jucătorii în avion, că a fost foarte cald și după s-a dat drumul la aerul condiționat”
MM Stoica, director sportiv FCSB

„Marian Lupu a venit la Steaua când era Olăroiu. Apoi, eu l-am rugat pe Pițurcă să îl urmărească două săptămâni să vadă dacă îi convine să lucreze cu el sau nu”
MM Stoica, director sportiv FCSB

Ce l-a enervat pe MM

MM a insistat să intre în direct la TV DigiSport, după ce Marian Lupu a spus că: „FCSB nu are nutriționist, medicul făcea meniul. Exista colaborare între noi, dar părerea mea, în multe situaţii ar trebui să ştie şi jucătorii în unele momente cum să asocieze alimentele”.

Directorul sportiv al „roș-albaștrilor” s-a enervat și i-a răspuns dur preparatorului fizic: „Constat că a fost o crasa lipsă de comunicare între Marian și colegii lui. El nu știe că medicul nostru are curs de nutriție încheiat la Barcelona. Inclusiv bucătarul are un curs de nutriție”.

VEZI ȘI:

FCSB / Ilie Dumitrescu îi lansează o provocare lui Gigi Becali: „Să coboare el pe bancă dacă tot își asumă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (57)
1446025852379084
Dragos Nastase  •  07 August 2019, 14:37

MM vezi ca studiile de la facultatea fara drept nu se i-au în calcul

869013963207039
Mihai Cozma  •  07 August 2019, 13:05

cum *** *** catine mai are tupeu sa apara pe post sa dea declaratii?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

869013963207039
Mihai Cozma  •  07 August 2019, 13:01

mai *** cind ai furat a fost logic tot ceai facut>

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează