FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Mihai Stoica susține că s-a greșit în campania de achiziții din iarnă: "Dacă eram eu, îl convingeam pe Reghe să nu-l luăm"

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 mai 2016 20:24

Mihai Stoica a confirmat informația publicată azi în Gazeta Sporturilor cum că a discutat cu Alex Bourceanu despre plecarea acestuia de la Steaua (Detalii aici!). Campioana este în căutarea a doi mijlocași centrali.

"Eu niciodată n-am vrut să aducem un jucător care să fi stat mult timp. Dar nu eram eu cel care decideam. Probabil că dacă aș fi fost în libertate în momentul în care s-au făcut aceste transferuri, l-aș fi convins pe Reghe să nu-l aducă pe Timo Gebhart. Principiul este valabil și pentru alți jucători.

Am insistat cu Pintilii. La el foamea de fotbal e constantă. Nu mai e jucătorul de acum 3 ani, a căpătat altă experiență. Vreau ceva lângă el. Dacă vine Achim, ne poate ajuta mai mult.

Bourceanu și Pintilii nu mai pot juca împreună, pentru că ambii au trecut de 30 de ani. Pintilii dă un randament mai bun. Mă interesează unul care dă mai multe pase în față.

Bourceanu, dacă va rămâne, cred că ar fi concurență pentru Pintilii, în nici un caz să joace lângă el", a zis MM la DigiSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
104772133226352
Petre Radulescu  •  28 Mai 2016, 07:39

Cine nu iubeste STEAUA, uraste fotbalul! Mai precis le plac umilintele in fata unor echipe din lumea a 3-a a fotbalului precum 17 Nentori, Knattsfyrnufelag, Skonto Riga sau Popeda Prilep.

andy_2008
andy_2008  •  28 Mai 2016, 07:26

Bourceanu e legenda de 2 ani,ne a mancat si Cupa cu prostia lui si era sa ne manance si campionatul trecut cu neputinta lui.

adianghelescu
adianghelescu  •  27 Mai 2016, 22:54

voi sunteti dusi cu capul aveti cite 10 stiri despre acest cocalar pe ora

Vezi toate comentariile (3)
Comentează