FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica, entuziasmat de mutarea confirmată azi de Becali: „E o enciclopedie! Vă dau și un pont”

Mihai Stoica, entuziasmat de mutarea confirmată azi de Becali: „E o enciclopedie! Vă dau și un pont”
Mihai Stoica, entuziasmat de mutarea confirmată azi de Becali: „E o enciclopedie! Vă dau și un pont”

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 septembrie 2022 19:15 / Actualizat vineri, 16 septembrie 2022 22:09

Boban Nikolov (28 de ani) a semnat cu FCSB pentru un sezon, până în vara lui 2023. Mihai Stoica (57 de ani) a dezvăluit mai multe detalii interesante despre mijlocașul din Macedonia de Nord. 

Gigi Becali a făcut o nouă mutare surprinzătoare în această perioadă de mercato. L-a adus pe Boban Nikolov, fost fotbalist al Viitorului Constanța. Finanțatorul celor de la FCSB i-a cerut sfatul și lui Florin Tănase, un apropiat al fotbalistului din Macedonia de Nord. 

Mihai Stoica, șocat de cât a alergat un fotbalist în FCSB - Anderlecht: „A bătut toate recordurile! Poate doar Thomas Muller a mai făcut așa ceva”
FCSB - ANDERLECHT 0-0
Mihai Stoica, șocat de cât a alergat un fotbalist în FCSB - Anderlecht: „A bătut toate recordurile! Poate doar Thomas Muller a mai făcut așa ceva”

Mihai Stoica: „Boban Nikolov este o enciclopedie”

„O să vă spun ceva extrem de interesant, cred că în decembrie se fac 4 ani. Florin Tănase a avut o problemă gravă medicală. A fost internat în spital. Eu mergeam zilnic să-l vizitez, era în perioada Crăciunului. 

Boban Nikolov a venit și a petrecut 3 zile și 3 nopți cu el acolo. Asta spune multe despre el, despre prietenia lor. Să vii, să stai și să dormi noaptea în rezervă... E mai mult decât o prietenie. 

Veți rămâne uimiți când o să vedeți cum vorbește limba română. O să vând un pont. Să facă cineva o incursiune cu Nikolov prin fotbalul românesc și internațional. E o enciclopedie, să vedeți ce bagaj de cunoștințe are!

E un «optar» interesant, poate să facă risipă de efort în orice meci, tipul lui Oaidă. Are grijă de minge. A jucat mai peste tot, doar în Italia nu”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport. 

FCSB l-a transferat pe Boban Nikolov

Mihai Stoica, entuziasmat de mutarea confirmată azi de Becali: „E o enciclopedie! Vă dau și un pont”
Boban Nikolov (stânga)

Internațional cu 42 de meciuri și 3 goluri pentru selecționata de seniori a Macedoniei de Nord, Nikolov a jucat sezonul trecut pentru Sheriff în 5 meciuri din grupele Champions League, inclusiv un minut în victoria cu Real Madrid de pe Santiago Bernabeu.

Mijlocașul central nord-macedonean măsoară 1,82 metri și este obișnuit cu fotbalul românesc după 3 ani (2012-2015) în care a jucat la prima echipă a celor de la Viitorul, actuala Farul Constanța.

700.000 de euroeste cota de piață a lui Nikolov pe Transfermarkt.com

În 2015 a făcut pasul în țara natală, la Vardar, ulterior a jucat pentru Fehérvár (Ungaria), Lecce (Italia) și Sheriff (Republica Moldova). Nikolov a jucat pentru reprezentativa din Macedonia de Nord inclusiv la EURO 2020.

VIDEO Emil Săndoi, încântat după FCSB - Anderlecht 0-0: „Mi-a plăcut foarte mult jocul!”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Gigi Becali, 5 concluzii după remiza cu Anderlecht » Câți bani a făcut din bilete, cine e jucătorul care l-a „încântat” și ce-l îngrijorează

Gigi Becali a pus tunurile pe unul dintre favoriții săi: „M-a dezamăgit! 100% e ceva cu el”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
ciprianiliescu
ciprianiliescu  •  17 Septembrie 2022, 09:44

Pe teren o fi tot enciclopedie? Cât o sa mai fim nevoiți sa ascultam bazaconiile acestui pușcăriaș?

romeverest
romeverest  •  17 Septembrie 2022, 09:24

Fcsb a realizat un mare transfer !! “Specialistul MM ne asigura de acest lucru fiind entuziasmat ca jucatorul a jucat 1 minut in meciul cu Real Madrid. Te apuca efectiv rasul !!

roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  17 Septembrie 2022, 09:09
Postat de Cormiz pe 17 Septembrie 2022, 07:22

De ce nu spune nimeni ca Boban Nikolov a fost rezerva la Șerif Tiraspol. era introdus în ultimele minute la trecerea timpului. La națională Macedoniei la fel. Va fi un fel de Vdim Rata. Meteori la FCSB.

in campionatul Moldovei a fost anul trecut de 5 ori titular si doar de 3 ori a jucat 90 min. O adevarata lovitura transferul asta ))))

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close