FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Un oficial FRF nu are milă de Dinamo: „A fost într-o situație penibilă!”

Un oficial FRF nu are milă de Dinamo: „A fost într-o situație penibilă!”
Un oficial FRF nu are milă de Dinamo: „A fost într-o situație penibilă!”

Articol de GSP - Publicat luni, 21 septembrie 2020 10:39 / Actualizat luni, 21 septembrie 2020 12:11

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, a analizat după FCSB - FC Argeș 3-0 situația de la Dinamo și transferurile de jucători spanioli făcute de Cosmin Contra și noua conducere.

Fostul antrenor spune că nu se bucură când vede că echipa alb-roșie mizează pe jucătorii străini, dar a declarat  înțelege motivele pentru care șefii „câinilor” au apelat acum la această strategie.

VIDEO. Mihai Stoichiță: „Dinamo a fost într-o situație penibilă. Trebuie să-și revină!”

„Dinamo beneficiază de avantajul de a avea un antrenor obișnuit cu viața spaniolă din fotbal. Cosmin știe ce face! Probabil că transferurile de jucători sunt coordonate de el. Am văzut jucători foarte buni la meciul cu Botoșani. Să vedem mai departe.

Mă doare inima când văd că vin străini și joacă în locul românilor. Dar trebuie să înțeleg și interesul lui Dinamo, care trebuie să își revină din situația penibilă în care a fost. Mi s-ar fi părut ciudat dacă veneau spanioli pe salarii de 5.000 de euro. Ei în liga secundă au salarii de 15-20.000 de euro”, a declarat Mihai Stoichiță.

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Tensiuni între PCH și șefii lui Dinamo: „Dacă lingușitoarea Anamaria Prodan a avut o influență, este urât” » Jignesc un om din club: „Păstrat pe criterii de lins picioare și pupat mâini”

EXCLUSIV Transferurile lui Dinamo l-au dat pe spate pe un idol al galeriei: „La ce lot au, ar trebui să se bată fără probleme la primele 3 locuri”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
1549514718702915
Sandu Daniel  •  21 Septembrie 2020, 15:21

Numele tau nu degeaba iti zic astia mihai slugita,veziti de treabs ta tatica nu te mai baga unde nuti fierbe oala ,face sti tu mai bine slugita

143731175974645
Gelu Cristean  •  21 Septembrie 2020, 14:46

iote bah, a ajuns Cocosila oficial si sa fie citat ca Arsenie Boca, saracule, toata viata ai atarnat pe langa altii, crezi ca degeaba iti zice lumea Slughita?

elgabri
elgabri  •  21 Septembrie 2020, 13:54

Cu ''ajutorul'' FRF a ajuns unde a ajuns lasa vrajala branzita

Vezi toate comentariile (4)
Comentează