FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mihai Teja acuză programul prea dur de amicale de la Dinamo: "Parcă sîntem în grupele Europa League"

Articol de , - Publicat sambata, 07 februarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 06 februarie 2015 22:07

Tehnicianul din Ştefan cel Mare spune că seria de jocuri de pregătire numai cu adversari foarte puternici dă peste cap prepararea returului, dar punctează că "echipa va creşte constant".

Dinamo nu funcţionează la parametri optimi în pregătiri, pierde pe bandă rulantă, jocul scîrţîie zgomotos, dar Mihai Teja nu se declară îngrijorat. După eşecul fără drept de replică suportat contra Legiei Varşovia, 2-4, antrenorul "cîinilor" a explicat că "lucrurile nu pot merge perfect atîta vreme cît sînt şapte, opt jucători noi, de la care n-ai cum pretinde să existe coeziune în numai cîteva zile. E nevoie de timp pentru a crea o nouă echipă puternică şi asta se va întîmpla cu răbdare".

"Aiureală Fai, fază fixă, lipsă de reacţie"
Iar Teja parează tema înfrîngerilor în lanţ din partidele amicale prin argumentul programului făcut dincolo de opţiunile sale: "Am preluat un program de meciuri gata stabilit în momentul cînd am venit la club. Dacă ar fi fost după mine, n-aş fi pus niciodată să jucăm la rînd numai cu formaţii de nivel Europa League: Lokomotiv Moscova, Legia, Elfsborg. Parcă sîntem într-o grupă de calificare! Plus Guangzhou şi Paranaense, alte două echipe tari. Aş fi ales şi întîlniri mai puţin solicitante. Sigur, asta nu scuză cu nimic, de exemplu, modul în care am luat golurile contra Legiei. O aiureală a lui Fai, o fază fixă, o lipsă de reacţie în defensivă".

"Regret că echipa se demoralizează la gol încasat"
Remarcă şi oboseala acumulată în cantonament, pentru că "n-am venit în Spania să ne relaxăm. Sînt antrenamente tari, fizice, trebuie să acumulăm, să fim la un nivel de competiţie în maximum două săptămîni, cînd se reia sezonul. Ce-o să fac acum? Să odihnesc echipa pentru un amical cu Legia?! Îmi pare însă rău că grupul se demoralizează imediat dacă încasează un gol, ceea ce s-a întîmplat şi cu Legia. Am remarcat însă că jucătorii devin tot mai receptivi la ceea ce le cer, înţeleg mesajele mele şi sînt sigur că vom creşte constant".

"Nu există nici o presiune internă din cauza înfrîngerilor din amicale. Nu sînt importante acum rezultatele. Sigur, suporterii ar dori să învingem întotdeauna, poate sînt dezamăgiţi momentan, dar înţeleg şi ei situaţia" (Mihai Teja, antrenor Dinamo)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (99)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  08 Februarie 2015, 02:24
Postat de zecs93 pe 07 Februarie 2015, 15:09

teja asta imi aduce aminte de broasca KERMIT :))))))))

teja a adus ultimul titlu. teja va aduce urmatorul titlu. dixit.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  08 Februarie 2015, 02:23

usor usor, se leaga o echipa. va dura mult, tot returul, dar la vara vom avea gata scheletul. vor mai trebui maxim 3-4 jucatori de clasa si ne batem pentru 19 ! era si cazul.

ipsilante
ipsilante  •  07 Februarie 2015, 19:02

Dati-i o batista "marelui" antrenor de renume mondial, Teja, sa-si stearga lacrimile... Prea multe jocuri de verificare si prea puternici adversari, se plange el! Asta e obijnuit cu Avantul Ciorogarla si Juventus Colentina! Nu prea stie ce-a dat peste el si cum s-a intamplat miracolul sa aterizeze la Dinamo! E bulversat, omul... Cu el, haita de maiDANEZI asi propune sa termine in primele trei. Nu specifica insa in care: poate primele trei din COADA... Da, cred ca asta este explicatia ca l-au adus pe Teja... Bafta si sa vi se implineasca... La matineu e mult mai comod pentru niste latrai... RAPID scrie pe voi...

Vezi toate comentariile (99)
Comentează