FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI

EXCLUSIV Bulversat de ce a văzut în FCSB - Sepsi: „Nicio idee, nimic! Dacă un român făcea asta, i se retrăgea carnetul de antrenor!”

Bernd Storck, în stânga, a ajuns la trei eșecuri consecutive pe banca lui Sepsi / foto: Gazeta Sporturilor +23   FOTO
Bernd Storck, în stânga, a ajuns la trei eșecuri consecutive pe banca lui Sepsi / foto: Gazeta Sporturilor

Articol de , - Publicat luni, 12 februarie 2024 11:13 / Actualizat luni, 12 februarie 2024 12:23

Mihai Teja, 45 de ani, fost antrenor la FCSB, în prezent liber de contract, a analizat, din studioul GSP Live, victoria roș-albaștrilor cu Sepsi, 1-0. Tehnicianul nu a înțeles lipsa de reacție a covăsnenilor și n-a ezitat să-l critice pe neamțul Bernd Storck.

Sepsi s-a mulțumit doar cu posesia în disputa de pe Arena Națională, dar a plecat învinsă de la București și a ieșit momentan din zona locurilor de play-off. 

Pe Mihai Teja l-au nedumerit în special cele trei schimbări efectuate de tehnicianul neamț în minutul 87, când în teren și-au făcut apariția Ion Gheorghe, Bălașa și puștiul de 19 ani Denis Renta.

Notele GSP după FCSB - Sepsi 1-0 » Miculescu, falimentar ca atacant central + fostul mijlocaș al roș-albaștrilor a impresionat
FCSB - Sepsi 1-0
Notele GSP după FCSB - Sepsi 1-0 » Miculescu, falimentar ca atacant central + fostul mijlocaș al roș-albaștrilor a impresionat

Bernd Storck, criticat de Mihai Teja pentru neinspirația din meciul cu FCSB: „Nicio idee, nimic!”

Un joc foarte slab. În repriza a doua n-a existat nicio idee, nimic. Dacă la FCSB, pe undeva, e de înțeles, cu toate că ești echipa de pe primul loc și joci acasă...

La cum au jucat cei de la Sepsi, ar mai avea nevoie de doi atacanți, vreo doi mijlocași lateral și doi interi! Au prins-o pe FCSB jucând foarte slab, ar fi trebuit să dea mult mai mult. Îți jucai locul în play-off, punctele erau foarte importante pentru tine.

Exact cum spunea și patronul (n.r. Laszlo Dioszegi), să faci schimbările în minutul 88-89, când echipa nu juca nimic, n-avea nicio idee... Puteai să reîmprospătezi mai devreme echipa, să aduci un aport ofensiv mai mare.

Cred că, dacă se întâmpla la vreun antrenor din România lucrul acesta, probabil nu mai era în vederile niciunei echipe sau probabil că i se retrăgea carnetul de antrenor! Dar nu asta este discuția, nu am văzut nicio idee ofensivă, niciun plan tactic, nicio idee de joc la Sepsi. Fără nerv!”, a spus Teja, la GSP Live. 

FCSB - Sepsi / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)
FCSB - Sepsi / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)
FCSB - Sepsi / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)
FCSB - Sepsi / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)
FCSB - Sepsi / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)
+19 FOTO

Laszlo Dioszegi: „Poate schimbările ar fi trebuit făcute mai devreme, dar nu e treaba mea”

Laszlo Dioszegi, finanțatorul covăsnenilor, a recunoscut și el că schimbările lui Storck au venit prea târziu.

Am jucat timorat, ne-am temut de FCSB. N-am reușit să facem ce ne-am propus. În repriza a doua n-am mai avut condiție fizică. Nu are cine să bage mingea în poartă. Ăsta este purul adevăr.

Este o luptă aprigă pentru play-off, acum am ieșit momentan. Trebuie să jucăm fotbal ca să obținem asta! Nu am ce să îi reproșez antrenorului. A făcut ce a depins de el. Poate schimbările ar fi trebuit făcute mai devreme. Dar nu e treaba mea.

Ne-ar mai trebui un atacant. Safranko s-a zbătut foarte mult. În repriza a doua ne-am stins și noi.

- Laszlo Dioszegi, patron Sepsi OSK

VIDEO Laszlo Dioszegi, dezamăgit de rezultatul cu FCSB: „Am jucat timorați. Ne-a fost teamă de FCSB”

Citește și alte știri de la FCSB - Sepsi:

Notele GSP după FCSB - Sepsi 1-0 » Miculescu, falimentar ca atacant central + fostul mijlocaș al roș-albaștrilor a impresionat

Viorel Moldovan vorbește despre punctul nevralgic al echipei lui Becali: „Pentru FCSB vrei altceva”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
Tibisor
Tibisor  •  12 Februarie 2024, 18:17

Dupa Chirila , Teja este cel mai mare antrenor din Romania ... ei stiu tot , dar mai ales se pricep la tot si toate ! Cuuuum ? ... nu antreneaza nicaieri ?? ... pai cum se poate asa ceva ?? :)))

1945sv0509
1945sv0509  •  12 Februarie 2024, 16:47

Acest individ nu a stat degeaba la 10sb, a invata de la ciobanul scolit la Jilava toate marlaniile machedonesti.

brentford
brentford  •  12 Februarie 2024, 14:12
Postat de adrianrobert15 pe 12 Februarie 2024, 13:17

Cum se face ca mereu comenteaza fix astia care nu au echipa ? :)) Si mereu se iau doar de straini. Badea,Bratu,Teja, etc. atat de buni sunt ca nu ii vrea nimeni.

Mai era si Dica,dar acum face performanta la Voluntari.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează