FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Mihai Teja dat de gol de Edi Iordănescu! Jucătorii pe care acesta îi vrea la FCSB: "Posibilitatea e foarte mare"

Articol de GSP - Publicat joi, 03 ianuarie 2019 13:25

Edi Iordănescu l-a dat de gol pe Mihai Teja, anunțând că fundașul Iulian Cristea este o țintă importantă a FCSB-ului în această iarnă. Antoni Ivanov, mijlocaș bulgar, este și el pe lista roș-albaștrilor, însă în cazul acestuia discuțiile nu sunt atât de avansate. 

"Ştiu că este un jucător, poate sunt chiar doi care pot trezi interes. Ştiţi şi s-a şi discutat în public despre Cristea, un jucător care a făcut un progres important în ultima perioadă şi care este în ultimele şase luni de contract. E un target, bineînţeles.

Ar mai fi vorba de încă un jucător, dar cel puţin până în momentul de faţă nu există un interes concret. Mai mult aşa, nişte discuţii. Deci probabilitatea foarte mare este, din ce am înţeles eu, pentru Cristea", a spus Edi Iordănescu la TV Telekom Sport.

CITEȘTE ȘI:

Edi Iordănescu a spus tot despre negocierile purtate! Discută cu trei formații: una e dintr-un campionat tare

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cluj_cluj
cluj_cluj  •  03 Ianuarie 2019, 14:23

Bai calfe de ciobanas... lasati fecesebeu sa se odihneasca... parca mai erzau 13 echipe in liga 1. Alea nu fac nimic? ba pardon, cfr, se desfiinteaza...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează