FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

OFICIAL Mihai Teja a fost demis de la FCSB! Anunțul făcut de club

Mihai Teja
Mihai Teja

Articol de GSP - Publicat marti, 21 mai 2019 09:15

FCSB a anunțat oficial că l-a demis pe Mihai Teja, 40 de ani, la 6 luni de la numirea ca antrenor al echipei. 

După ce a ratat câștigarea campionatului, terminând pe locul doi, Mihai Teja nu mai continua la FCSB, așa cum anunțase Gigi Becali cu o etapă înainte de finalul play-off-ului.

Numit în ianuarie la FCSB, Teja a adunat 9 victorii, 5 egaluri și doar o înfrângere, terminând play-off-ul la două puncte de CFR Cluj.

„Mulțumim, Mihai Teja!

FCSB anunță încheierea contractului cu antrenorul Mihai Teja, care a pregătit echipa noastra în perioada ianuarie - mai 2019.

În aceasta perioadă, tehnicianul bucureștean în vârstă de 40 de ani a adunat 9 victorii, 5 rezultate de egalitate și o înfrângere, însă a ratat obiectivul stabilit, de câștigare a titlului.

FCSB îi mulțumește pentru munca depusă și îi urează mult succes în continuare!” a fost mesajul celor de la FCSB

Favorit s-o preia pe FCSB este Edi Iordănescu, antrenorul celor de la Gaz Metan.

vezi și:

VIDEO 5 lucruri pe care fanii roș-albaștri trebuie să le știe despre noua achiziție » Unde va juca + nu se mai aștepta să se facă transferul

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
observator_federal
observator_federal  •  21 Mai 2019, 10:14

Ce frumos, ce elegant, ”FCSB anunță încheierea contractului cu antrenorul Mihai Teja” ...și până mai ieri, pe toate „canalele” de informații, inclusiv prin vocile autorizate, FCSB-ul s-a plâns că nu a avut antrenori...

10209355191619210
Dani Dany  •  21 Mai 2019, 10:06

Alta *** care nu a dat satisfactie. Next please...:)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dora
dora  •  21 Mai 2019, 10:06

Nu scrie nicaieri ca ar fi fost demis. Scrie doar "incheierea contractului". Asta se poate intampla si prin intelegerea partilor. Mai functioneaza scoala de jurnalism de la USH ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează