FOTBAL  »  Superliga  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FCSB 1-1

Mihai Teja după debutul nefericit la FCSB: „Toți avem ce să ne reproșăm”

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 februarie 2019 16:08

Mihai Teja, antrenorul celor de la FCSB, a vorbit despre egalul cu Dunărea Călărași, 1-1, la primul său meci ca antrenor al roș-albaștrilor. CFR Cluj se poate distanța diseară la 8 puncte, dacă o bate pe Hermannstadt.

„Doream să câștigăm și să luăm cele trei puncte. Nu e nimic de pierdut. Vom merge în față. Vom arăta mai bine în meciurile viitoare.  E vina tutor. Orcine poate să greșească. Nu trebuie să dăm vina pe cineva. 

Trebuia să marcăm și nu mai se vorbea de Bălgrădean. Toți avem ce să ne reproșăm. Trebuie să lucrăm mai mult la antrenamente, să muncim mai mult. La Steaua nu e ușor, pentru că e presiune. Vreau să fie mai bine.

Sunt multe puncte între noi și CFR, dar mai sunt multe etape. Se vor înjumătăți punctele. Important este să arătăm bine de la meci la meci. Am încredere în băieți”, a declarat Mihai Teja la LookTV.

Vezi AICI clasamentul Ligii 1 și programul etapei

Citește și: 

Posesie înșelătoare și instabilitate defensivă! 4 concluzii după prima partidă a lui Mihai Teja

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
zagna
zagna  •  02 Februarie 2019, 17:19
Postat de Sorin Stanisel pe 02 Februarie 2019, 16:34

Mihai Teja a gresit atunci cand a dat functia de antrenor principal de la Medias pe cea de antrenor secund la FCSB. :)

De ce aici este secund ? Ati luat un... si nu-i mai dati drumul...

mway
mway  •  02 Februarie 2019, 16:50

Și dacă ar câștiga campionatul intern, care ar fi satisfacția dv.? Hai să avem satisfacții doar atunci când te lupți cu granzii Europei de la egal, la egal, chiar dacă ieși pe locurile 3-4 în țară. Din păcate, acest lucru nu este posibil atâta vreme când ai buget doar pentru a te bate cu echipe sărace din România, dar în același timp nu ai răbdare să crești jucători 2-3 ani, neinteresându-te rezultatele până atunci. Să faci bani din bani puțini și pretenții peste măsură e cam dificil.

1787497927946747
Sorin Stanisel  •  02 Februarie 2019, 16:34

Mihai Teja a gresit atunci cand a dat functia de antrenor principal de la Medias pe cea de antrenor secund la FCSB. :)

Vezi toate comentariile (10)
Comentează