FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Mihai Teja, despre momentul în care FCSB a pierdut campionatul: „Atunci mi-am dat seama” » Explică ce l-a deranjat cât a antrenat la FCSB

Mihai Teja
Mihai Teja

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 iunie 2019 13:37

Mihai Teja, fostul antrenor de la FCSB, a vorbit despre perioada petrecută la echipa roș-albastră și a dezvăluit care a fost momentul în care și-a dat seama că nu va câștiga campionatul.

Când CFR a câștigat cu Viitorul acasă (n.r. 3-1 în etapa a 7-a din play-off), mi-am dat seama că am pierdut titlul. Acolo puteai să-ți dai seama dacă mai avem șanse. Viitorul a jucat bine, a avut 1-0 în prima repriză, dar din păcate a pierdut. Atunci m-am gândit că nu mai avem șanse, chiar dacă am sperat până la sfârșit”, a declarat Mihai Teja la TV Digi Sport.

„tot timpul se gândește negativ”

Mihai Teja a dezvăluit și ce l-a deranjat cât a fost la FCSB.

„M-a deranjat faptul că tot timpul se gândește negativ și se vede numai partea negativă a lucrurilor. M-a deranjat foarte mult că se atacă foarte mult. Munca mea, strict profesională, a fost una foarte bună. Dialogul cu cei din conducere a fost unul foarte bun”, a mai spus fostul antrenor.

„Eu am avut în contract că dacă nu se câștigă campionatul o să plec. Mie mi-a zis domnul Becali de la început că pentru el este important campionatul, de aceea am și acceptat această clauză. A fost un risc pe care mi l-am asumat. Știam că la Steaua se vrea performanță. Nu am luat campionatul, a trebuit să plec”
Mihai Teja

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  02 Iunie 2019, 16:17

Ce asteptai tu, motottolule, sa castige Viitorul la Cluj acolo unde echipa ta s-a speriat de propria-i umbra si nu a avut nici o ocazie de a marca? De ce n-ai amintit de rusinoasele prestatii de la Calarasi, Chiajna, Voluntari si chiar prima etapa din playoff cu Viitorul? Nu ai fost in stare sa stapanesti vestiarul iar savanta ta "tactica" a ingropat definitiv FCSB. Du-te ca ai fost cu mult sub valoarea lui Dica! Nu ai adus nici o inovatie in jocul FCSB.

859779594095355
Nick Rasu  •  02 Iunie 2019, 15:14

Asta chiar e prost... FCSBul nu o sa castige campionatul niciodata atata timp cat *** si Memelusa se bag peste antrenori...doi prosti care nu au idee ce este fotbalul

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

samertx
samertx  •  02 Iunie 2019, 15:12
Postat de whiteredarad pe 02 Iunie 2019, 14:22

Dl Teja are, inca, o parere mult prea buna vizavi...de dansul, e multumit cu ceea ce a facut. Si nu are dreptate. lipsa sa de experienta,in a conduce un vestiar valoros, plecaciunile constante in fata lui Becali si cedarea totala in fata acestuia ne arata un Teja cu..valoare limitata.chiar discutabila. Din cauza sa nu a luat FCSB titlul. ceea ce i-a facut lui Stoian, un jucator care a jucat in Italia , iar la FCSB a jucat sub o repriza este...abominabil,inexplicabil, iar aici Teja are vina sa clara...de neiertat. Nu are valoare, cam asta este concluzia, eticheta sa finnd de "baiat bun,...dar cu multe lipsuri ( de caracter).

Tocmai aici e buba la FCSB, se numesc antrenori fără experiență ca s-o capete din mers:)), antrenorii consacrați zic pas ofertelor venite din Pipera, ei voind să antreneze, nu să fie antrenați. :))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează