FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Teja, gata de o decizie surprinzătoare după ce a plecat de la FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 mai 2019 18:04

Demis de la FCSB după ce a ratat titlul în Liga 1, Mihai Teja, 40 de ani, ia în calcul și o experiență la nivelul Ligii 2, în ciuda faptului că vine de la o vicecampioană.

„Sunt discuții, dar nimic concret. E o perioadă în care se fac multe mișcări. Vom vedea ce va fi. Există anumite discuții, sper să vină o ofertă de care să fiu mulțumit.

Sunt un antrenor tânăr, îmi doresc să reușesc. N-aș spune nu la o experiență din liga a 2-a. Orice ofertă pe care eu o consider că poate fi benefică o voi lua în calcul”, a zis Mihai Teja la Sport Total FM. 

Mihai Teja le-a pregătit în cariera sa pe U Cluj, România U21, Dinamo, Pandurii, Gaz Metan și FCSB. Tehnicianul a fost în două rânduri și la U Cluj.

VEZI ȘI:

Misterul lui Florentin Matei și Adrian Stoian a fost deslușit » Mihai Teja explică: „Mi-a părut rău!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  30 Mai 2019, 00:46

poti alege si din D, si acolo e nevoie

grandetorito
grandetorito  •  29 Mai 2019, 19:49

Doctorul Teja are pe masa o oferta concreta din Clejani. Sursele nu pot confirma daca intelegerea propusa este pentru antrenorat sau dansuri populare.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează