FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Teja îl apără pe Bogdan Andone: „Și Reghecampf a venit de la Chiajna și a câștigat două campionate” + Ce spune despre transferul lui Panțîru

Bogdan Andone, secundul lui Mihai Teja la FCSB
Bogdan Andone, secundul lui Mihai Teja la FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 iulie 2019 20:29

Mihai Teja (40 de ani) a făcut o comparație între atmosfera de la fosta sa echipă, FCSB, și cea de la Poli Iași, echipa pe care o pregătește în prezent.

„M-am simțit bine și la FCSB. A fost o plăcere să lucrez acolo, mi-am dorit mult. E o presiune mai mare, normal, pentru că sunt obiective mărețe. Nu este ușor. Aici (n.r. la Iași) e presiunea un pic mai mică, pentru că sunt la o echipă în formare, la care încerci să câștigi meciurile, nu ești obligat să le câștigi.

Aici ai o altă oportunitate, pentru că poți să aduci și jucători din străinătate. La FCSB trebuia să aducem jucători din țară și erau scumpi. La FCSB nu se putea să aducem străini, pentru că este o strategie a domnului Becali, care vrea să aducă jucători pe care îi cunoaște, din campionat”, a spus Mihai Teja, la TV Digi Sport.

În ceea ce privește accidentările numeroase de la FCSB, Mihai Teja a dat de înțeles că există o lipsă de comunicare între jucători, antrenori și staff-ul medical.

„Trebuie discutat zi de zi cu jucătorul, cum se simte. Poți să eviți anumite lucruri. Trebuie să fie o discuție între staff-ul medical, staff-ul tehnic. Depinde și de dozarea efortului. Sunt foarte multe teste, analize de sânge, care indică gradul de oboseală a jucătorului. Aceste teste se fac și la FCSB”, a zis Mihai Teja.

Are încredere în Bogdan Andone

Mihai Teja a colaborat cu Bogdan Andone pe vremea când era principal la FCSB și îl laudă pe fostul său secund.

„Fiecare om are o șansă în viață. Dacă ai rezultate, ești bun. Dacă nu ai rezultate, lumea poate spune că e pălăria prea mare pentru tine. Și despre mine au spus la fel. Haideți să așteptăm. Și Reghecampf a venit de la Chiajna și a luat două campionate!

Eu am încredere în Bogdan Andone. E un băiat cu un caracter foarte bun și un profesionist desăvârșit. Am avut încredere în el ca secund. E alegerea celor de la FCSB.

Eu mă bucur că a fost asistentul meu, pentru că este un caracter foarte bun. Poate dacă intră în grupe cu FCSB, nimeni nu o să mai spună nimic”, a mai spus Teja.

Ionuț Panțîru, pierdere importantă pentru Poli Iași

FCSB l-a transferat pe Ionuț Panțîru de la Poli Iași, în schimbul sumei de 200.000 de euro.

Întrebat dacă este supărat pe această mutare făcută de către conducerea moldovenilor, Mihai Teja a răspuns: „Chiar nu am fundaș stânga, dar fiecare club trăiește și din vânzare. Cel puțin noi nu stăm într-o situație financiară foarte bună. Și jucătorul și-a dorit să plece, mai ales că aici nu avea un salariu la fel de mare. Dacă el va juca meci de meci și o va face foarte bine, lumea trebuie să îl judece după ce face pe teren. În viața extrasportivă, toată lumea mai greșește, mai are câte o rătăcire. Important este că a trecut peste (n.r. despre faptul că Panțîru a făcut videochat)”.

FCSB joacă joi meciul retur cu Alashkert, în cadrul turului II preliminar al Europa League. Partid ase va disputa la Giurgiu, de la ora 21:30 și va fi liveTEXT pe GSP.ro.

 

 

VEZI ȘI:

Andone are doar 12 jucători de câmp pentru meciul din Europa League » Cât lipsește Dennis Man + care e primul accidentat așteptat să revină

 AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează