LIGA 1  ·  POLI IAȘI

Ultimele vești de la Poli Iași: Mihai Teja a explicat care e situația lui

Mihai Teja
Mihai Teja

Articol de — Sambata, 29 Iunie 2019, 09:59

Mihai Teja (40 de ani), sosit în această vară, asigură că va rămâne în continuare pe banca celor de la Poli Iași.

Antrenorul susține că e mulțumit acum de progresele care se fac în Copou: „Au venit jucători, și vor mai veni, și am încredere că vom forma o echipă competitivă, chiar și cu bugetul nu foarte mare pe care îl avem la dispoziție”.

Informația potrivit căreia Mihai Teja ar fi pe punctul de a pleca de la Poli, nemulțumit că problemele în Copou ar fi mai mari decât i s-a spus când a semnat, a învolburat apele la Iași. Președintele Adrian Ambrosie a dezmințit-o imediat, „e o dezinformare”, iar antrenorul a ținut de asemenea să-și precizeze poziția. El susține că „aceste zvonuri nu au niciun fundament logic”.

Tehnicianul de 40 de ani a punctat că „atunci când am acceptat să vin la Politehnica am vorbit cu domnul președinte Ambrosie și cu domnul primar Mihai Chirica și am primit promisiuni care, iată, se respectă. Deja se fac pași importanți, cum ar fi refacerea terenului de antrenament. Sunt lucruri pozitive care se petrec. Au venit jucători, și vor mai veni, și am încredere că vom forma o echipă competitivă, chiar și cu bugetul nu foarte mare pe care îl avem la dispoziție. Sunt mulțumit că ce s-a promis deja se face!”.

Se așteaptă aviz pentru 2 milioane

Finanțarea de la Primărie a clubului rămâne însă sub semnul întrebării. Potrivit Ziarului de Iași, alocarea celor două milioane de lei prevăzute pentru Poli a fost amânată pentru o ședință ulterioară, așteptându-se un aviz de la Curtea de Conturi. 

„Menționăm faptul că echipa de fotbal a Clubului Sportiv Municipal Politehnica Iași desfășoară activitate economică peste procentajul de 20% din total activitate.

Astfel, finanțarea de la bugetul local se va realiza de către Municipiul Iași doar în măsura în care acest fapt va fi confirmat în baza corespondenței Primăriei Municipiului Iași cu Comisia Europeană și/sau Curtea de Conturi”, este explicația departamentului juridic inserată în proiectul de hotărâre.

5.000 €pe lună e salariul lui Teja la Iași. A semnat pe un sezon, cu opțiune de prelungire pentru unul suplimentar

VEZI ȘI:

LIGA 1 // S-a stabilit programul primelor două etape din noul sezon al Ligii 1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Mulți s-au întrebat cum de și-au permis Speak și Ștefania să-și cumpere o vilă aproape cât un bloc. Acum s-a aflat adevărul

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga Top Gol

Digi 3
Program TV complet

Liga 1