FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Teja, fără reacție în fața deciziilor lui Gigi Becali: „Dacă mă trezesc cu el la echipă, asta e, ce să fac?”

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 mai 2019 10:53

Mihai Teja a vorbit despre cum Gigi Becali vrea să-l transfere urgent pe Alex Pașcanu (20 de ani), deși tânărul fundaș central n-are niciun meci oficial jucat la seniori.

Patronul îl dorește insistent pe Pașcanu, dar Mihai Teja spune că nu știe nimic de acest transfer. Totuși, dacă s-ar trezi cu jucătorul la echipă, ar accepta decizia lui Becali fără prea multe comentarii.

„Nu știu de acest transfer al lui Pașcanu. Acum aud de la dumneavoastră. Știu că joacă la naționala de tineret, dar nu-l cunosc foarte bine. Dacă mă trezesc cu el la echipă, asta e, ce să fac?”, a spus Teja în cadrul unei conferințe de presă.

Pașcanu este o țintă mai veche a lui Gigi Becali, acesta dorindu-l încă din iarnă pentru a întări defensiva. Cele două părți ar fi ajuns la un acord în privința contractului, urmând ca în scurt să se semneze înțelegerea.

În lotul echipei lui Mihai Teja mai sunt trei fundași centrali: Bogdan Planic, Mihai Bălașa și Iulian Cristea.

Citește și:

FCSB, acord cu Alex Pașcanu! Gigi Becali dă lovitura și-l aduce liber de contract

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  10 Mai 2019, 17:03

Stiindu-l pe becali,trebuia sa-ti securizezi postul de antrenor!Dar cred ca ai considerat salarul bunicel si ai zis ca ,intamplator ,poate iese bine!Uite ca nu a iesit,in schimb ai sa iesi tu pe usa din dos! Tu inca nu ai banii,tupeul si nesimtirea lui beeeecali,nu te poti impune in fata lui! De la gogosi la fotbalul de performanta cale lunga!

kikostel
kikostel  •  10 Mai 2019, 14:27

Asta înseamnă să ai coloană vertebrală ca antrenor! Să ai o strategie clară, un proiect. Si in acord cu acest proiect să faci echipa, să decizi schimbările etc. Bravo, Teja, tot respectul!

kikostel
kikostel  •  10 Mai 2019, 14:14
Postat de Ilie Ionescu pe 10 Mai 2019, 13:46

Ce sa mai vorbeasca Teja cu Becali, nu are rost, au vorbit destul, poate prea mult!!! Asa ca demisia de onoare. Nu numai pentru ca s-a pierdut titlul, aici o contributie mare au avut-o si aranjamentele cooperativei, trocul cupa-campionat si arbitrii, dar pentru ca Steaua nu a batut la Calarasi, Chiajna si Voluntari si a pierdut acasa cu Viitura din Ovidiu, pentru asta nu exista scuze. In plus jocul mediocru, transferurile aiurea, schimbarile discutabile toate astea impun demisia de onoare nu demiterea. Du-te Teja, du-te!!!

Dacă ai onoare nu accepți postura de slugă la stăpân. Cum Teja a acceptat-o deja, nu cred că se pune problema onoarei....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează