FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Mihăilă pleacă în Germania! Cât va lipsi vedeta celor de la Craiova

Valentin Mihăilă
Valentin Mihăilă

Articol de - Publicat miercuri, 30 septembrie 2020 10:45 / Actualizat miercuri, 30 septembrie 2020 10:50

„Aripa” oltenilor, Valentin Mihăilă (20 de ani), suferă de pubalgie și va merge la un control în Germania. Selecționerul reprezentativei de tineret, Adi Mutu, a anunțat că el va sta o lună.

Mihăilă a lipsit din primul unsprezece al Craiovei, runda trecută, la Pitești, cu FC Argeș (2-1), din cauza unei pubalgii care-i dă bătăi de cap de ceva vreme. Cristiano Bergodi a apelat în cele din urmă și la el, în repriza secundă, însă în următoarele partide nu-l va avea deloc la dispoziție. Împreună cu staff-ul medical al clubului s-a lua decizia că "aripa" oltenilor să meargă la control în Germania, la un specialist în materie.

Selecționerul reprezentativei de tineret, Adrian Mutu, a anunțat în această dimineață, la GSP Live, că nu se va putea baza pe Mihăilă în următoarele meciuri: ”Va sta pe tușă o lună din cauza unei pubalgii mai vechi de care încearcă să scape. El era un fotbalist important atât pentru noi, cât și pentru Craiova”.

4 apriții și 4 goluriare Valentin Mihăilă pentru naționala de tineret a României

Start bun de sezon

Până acum, în acest sezon, atacantul a jucat în toate meciurile juveților. Are șase apariții, 5 în campionat, una în Europa League, și un gol marcat, la 2-1 cu Voluntari. Tot un gol a înscris și pentru reprezentativa U21 în debutul lui septembrie, la 3-1 cu Finlanda U21. În cealaltă partidă, cu Malta U21, a bifat 73 de minute.

Citește mai multe știri din Liga 1:

VIDEO Adrian Mutu pune la zid un antrenor din Liga 1: „E ridicol, penibil! Nu aș face niciodată așa ceva”

DINAMO. Pablo Cortacero, după cooptarea lui Cornel Dinu: „M-a surprins. Pentru mine asta este important”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
albalbastru72
albalbastru72  •  30 Septembrie 2020, 13:32

Sanatate Vali si recuperare usoara.

rumunek
rumunek  •  30 Septembrie 2020, 12:53

Și cu cine joci în stânga acum, allenatore? E cam groasă cu Ucraina, s-ar putea să nu mai conteze meciul cu Danemarca. Asta dacă nu pune Nea Mircea o vorbă bună la Kiev.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează