FOTBAL  »  Superliga  »  CHINA

Mihăiță Pleșan, implicat într-un „proiect gigant” în China: „Sunt multe zeci de milioane! Vreau să duc 50-100 de antrenori români”

Mihăiță Pleșan
Mihăiță Pleșan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 iunie 2019 14:50

Mihăiță Pleșan, 36 de ani, fost jucător la U Craiova, Dinamo sau FCSB, se află acum în China, acolo unde spune că lucrează la un proiect al statului, care prevede construirea a 5.000 de școli de fotbal.

„E o diferență mare între valoarea fotbaliștilor din China și cei din România. Dar se investește enorm. Vor ca în câțiva ani să organizeze un Campionat Mondial. Vor să nu mai ia 4-5 goluri când joacă împotriva Braziliei, ci unul sau două.

Eu sunt aici, în China, în fotbalul românesc nu am avut loc. Aici am găsit oameni care împart aceleași idei ca mine. Se construiesc 5.000 de școli de fotbal în toată China. E un parteneriat între statul chinez și niște oameni din Italia, de la Inter Milano. Vor să pregătească copiii și să facă școli de fotbal în toate orașele. Se bagă multe zeci de milioane de euro.

Peste două săptămâni revin în România. Dacă totul decurge bine, vreau să duc 50-100 de antrenori români acolo. Iau antrenori care termină cursurile și îi duc la școlile de fotbal. Sunt condiții foarte bune”, a declarat Mihăiță Pleșan la Pro X.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
1213785285311900
Adrian Ionica  •  26 Iunie 2019, 17:03

Mihaita xiaoping ! A invatat sa manance in mall cu bete si acum ..vreau..fac..dreg...lasa ne eterna speranta ..acum si in antrenorat !

mrtweaks
mrtweaks  •  26 Iunie 2019, 16:29

Unde mai pui si ca tine cu Guangzhou Evergrande de cand era mic! Cateodata totul se potriveste perfect!

ionnis
ionnis  •  26 Iunie 2019, 16:09

Ce papagal e Plesan asta :)) Cine il crede? E de teapa lui Mititelu sau Dinel Staicu

Vezi toate comentariile (3)
Comentează