FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Fostul antrenor de la Dinamo, vehement la adresa conducerii: „O minciună continuă! Jucători și antrenori păcăliți...”

Articol de GSP - Publicat luni, 09 noiembrie 2020 15:39 / Actualizat luni, 09 noiembrie 2020 16:27

Adrian Mihalcea, fost antrenor la Dinamo, a analizat situația „câinilor” și i-a criticat pe conducătorii spanioli pentru că nu au plătit datoriile din trecut și nici salariile jucătorilor.

„Situația nu e roz. E cam la fel cu cea care era și în mandatul meu. Dacă până și antrenorul echipei, care are crezut cel mai mult în proiect, a început să aibă semne de întrebare, e posibil să devină dramatică situația.  Pare o minciună continuă tot ce se întâmplă cu venirea banilor. Jucători și antrenori păcăliți... E dureros.

Contra poate să încerce să redreseze echipa. Am văzut că băieții sunt mulțumiți de el și vor să rămână. Poate ar trebui să facă mai multe, să joace pentru el. Să lucrezi cu jucători neplătiți și minți e cel mai dificil lucru”, a spus Mihalcea la Pro X.

VIDEO Anghelache, despre eroarea capitală făcută de spaniolii de la Dinamo: „Au ruinat prea repede echipa”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

MM Stoica, ironic la adresa „câinilor”! Ce a spus după Viitorul - Dinamo 2-1: „Încă un cadou”

Dănuț Lupu, declarații incendiare în direct: „Dinamo va intra în insolvență. Nu cred că are cine să mai salveze clubul”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează