FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Povestea impresionantă a unui dublu campion al României: „Tata îmi mai dădea o plăsuță de aluminiu s-o vând la fier vechi” + ignorat de Hagi după două săptămâni în Austria

Articol de - Publicat joi, 16 noiembrie 2023 17:28 / Actualizat joi, 16 noiembrie 2023 18:08

Mihai Pintilii (39 de ani) se trage din comuna ieşeană Ruginoasa, celebră pentru luptele tradiţionale cu bâte. Actualul delegat din acte al FCSB provine dintr-o familie de oameni muncitori. Acesta povestește greutățile prin care a trecut în copilăria sa și cum a fost dat afară de la Steaua în 2007, când Gică Hagi era antrenor principal.

„Părinții nu credeau în viitorul meu de fotbalist. Tata îmi mai arunca pe ascuns câte una. Când lucra cu aluminiu, cupru, îmi mai dădea o plăsuță s-o vând la fier vechi. «Du-te și ia-ți o pereche de ghete». Simțea, mă vedea la Liga 4, îi plăcea și lui. Nu știu dacă a crezut să voi ajunge așa sus. Nici eu n-am crezut”, a spus Pintilii la „Prietenii lui Ovidiu”.

Apoi a continuat să povestească: „Mama, Dumnezeu s-o ierte, nici atât! Mama îmi zicea să mă duc la școală. Au fost la meciuri când am ajuns în echipa națională și cred că au fost mândri. Cred! Am avut ce să punem pe masă. N-am fost un copil sărac, sărac. Să n-avem... Am fost o familie modestă, dar sănătoasă, cu de toate. O copilărie frumoasă”.

+12 FOTO

Pintilii, dorit de Olăroiu și refuzat de Hagi

Mihai Pintilii a dezvăluit un episod din 2007, când a fost refuzat de FCSB, după ce-a participat la un cantonament în Austria.

+12 FOTO

Am mers două săptămâni la Steaua în probe, în 2007. Atunci am primit telefon de la Argăseală. Jucasem ultima etapă la Jiul, cu Steaua. Trebuia să meargă Bicfalvi și cu Teușan la Steaua. Lui Olăroiu, fiind antrenor, i-a plăcut de mine și nu l-a mai vrut pe Teușan. A vrut să vin eu. Olăroiu a plecat în Arabia, l-am sunat pe Argăseală. «Mai vin?». «Vino!»”, dezvăluie Pintilii.

Povestea continuă. „Totul era aranjat. Atunci mi-am dat seama că e alt nivel. Aveau echipa aia bună și era greu de luat! Am luat atunci 500 de euro diurnă la Steaua. Am trăit două, trei luni ca șeful cu ea la Petroșani. Atunci am văzut prima dată euro în viața mea. După două săptămâni, într-un cantonament în Austria nu m-au păstrat. Venise domnul Hagi cu alți jucători, iar echipa era foarte bună, n-aveai unde să joci. Erau Paraschiv, Rădoi, Lovin, Goian, Ghionea, Petre Marin, Neaga... Era nebunie!”, a mai povestit fostul internațional.

Mihai Pintilii dezvăluie cum se face echipa la FCSB înainte de meci: „El e omul de legătură”

Citește și:

Mihai Pintilii iese la atac: „Nu-l înghit pe nea Gigi, nu le convine!” și pune tunurile pe oamenii-cheie: „Au un dispreț și-o aroganță...”
PRIETENII LUI OVIDIU
Mihai Pintilii iese la atac: „Nu-l înghit pe nea Gigi, nu le convine!” și pune tunurile pe oamenii-cheie: „Au un dispreț și-o aroganță...”
Fabulos! Fostul mare jucător român dezvăluie de ce a picat transferul: „Am vrut să fug în Belgia, dar le-am cerut vin de Sâmburești și mici. Nu aveau mici și-am plecat!”
INTERVIU GSP
Fabulos! Fostul mare jucător român dezvăluie de ce a picat transferul: „Am vrut să fug în Belgia, dar le-am cerut vin de Sâmburești și mici. Nu aveau mici și-am plecat!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  17 Noiembrie 2023, 10:20
Postat de Str82HeIL pe 16 Noiembrie 2023, 20:53

Ca patron a făcut o echipa din nimic a luat campionatul de 2 ori. Ca jucător a jucat la Real Madrid la Barcelona. Tu în schimb stai în fața calculatorului și îți dai cu părerea când cel mai important lucru care l-ai făcut în viata ta e ca ti-ai luat o Shaorma cu de toate. Sincer mai bine ***

ignora-l.. nu ai vazut ca la toate comentariile doar jigneste? e doar un frustrat. cred ca atat are si deasupra gatului.. o parachioara!!

portardelegenda
portardelegenda  •  17 Noiembrie 2023, 08:06

Se confirma faptul că, FOAMEA este cel mai bun antrenor din România. Nu gresește nici la selectie, nici la motivatie,nici la tactica. Te obliga sa treci peste toate si sa gasesti solutii obligându te sa ti depasesti conditia si chiar propriile asteptari .

Mondo
Mondo  •  16 Noiembrie 2023, 22:32

" Tata îmi mai arunca pe ascuns câte una. Când lucra cu aluminiu, cupru, îmi mai dădea o plăsuță s-o vând la fier vechi. «Du-te și ia-ți o pereche de ghete»." Ori era fabrica lui tati, ori tati fura. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează