FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mihnea, mai impresar ca Giovanni ;) Ce alegere a făcut dinamovistul Lazăr

Articol de - Publicat luni, 28 noiembrie 2016 00:00

Cel mai bun fotbalist al lui Dinamo din acest sezon, Valentin Lazăr, a devenit, sau mai bine zis a redevenit, un jucător interesant pentru impresarii de fotbalişti din Liga 1.

Printre ei, şi Giovanni Becali. Deşi legal acesta nu mai are voie să activeze în fotbal, Giovanni are în continuare o firmă de impresariat pe care o controlează, lucru ştiut de toţi fotbaliştii români. Forma bună a lui Lazăr l-a făcut pe Becali să îl oferteze, dar, conform surselor Gazetei, Lăzărică l-a refuzat pentru a colabora cu Mihnea Andone, fiul antrenorului principal al lui Dinamo.

Gazeta a mai scris în vară că băiatul tehnicianului se implică în transferuri, aducându-i în Ştefan cel Mare pe Romera, Penedo şi Cobrea, dar "Fălcosul" a negat vehement acest lucru. Interesant este că Mihnea nu are licenţă de impresar sau intermediar şi nici relaţii la cluburi din străinătate. Totuşi, Vali a acceptat colaborarea. În acest moment, Lazăr este considerat de către restul colegilor ca fiind jucătorul preferat al lui Ando din actualul lot dinamovist.

Prin această mişcare, Ioan Andone continuă moda lansată de Mircea Rednic la Dinamo ca jucători din propria echipă să fie reprezentați de copiii impresari. Sezonul trecut, când şeful "haitei" era "Puriul", fotbalişti ca Harlem Gnohere şi Vlad Olteanu au semnat cu Luana, fiica lui Rednic.

7 golurişi 3 pase decisive în 15 meciuri a reuşit Lazăr în acest sezon de Liga 1, fiind golgeterul lui Dinamo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
marius969
marius969  •  28 Noiembrie 2016, 22:22

NEPOTISME!!! NESIMTIREA "MARELUI ANTRENOR" andone nu are limite!!! *** astora care vin la echipa doar ca sa mai mulga cate ceva....***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

calinescu_
calinescu_  •  28 Noiembrie 2016, 19:35

ASTA FACE TRANSFERURILE LA DINAMO ....??????????????????????????????? PENEDO , MARICI , ROMERA , NISTOR ,JANECZEC SUNT ADUSI DE "MARELE" MIHNEA ....!!!!!!

calinescu_
calinescu_  •  28 Noiembrie 2016, 19:30

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează