FOTBAL  »  Superliga  »  MIHAI STOICHIŢĂ ÎŞI TERMINĂ CONTRACTUL DUPĂ MECIUL DIN GRUIA

Mîine e ultima zi a lui Stoichiţă la Steaua! » Reîncepe castingul pentru postul de antrenor al Stelei :)

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 mai 2012 00:00 / Actualizat luni, 21 mai 2012 01:34

Deşi nu au trecut nici două luni de cînd a fost instalat pe banca roş-albaştrilor, Mihai Stoichiţă trebuie să îşi facă bagajele. După meciul cu CFR Cluj acesta nu va mai fi oficial antrenorul Stelei, iar pentru Gigi Becali începe din nou vînătoarea de tehnicieni.

Înţelegerea dintre Stoichiţă şi Becali, pentru ca antrenorul să continue în Ghencea era ca echipa roş-albastră să cîştige titlul.

Principalii vizaţi pentru un post de antrenor la Steaua sînt aceiaşi oameni care erau pe lista patronului Stelei înaintea aducerii lui Mihai Stoichiţă. Printre aceştia se numără actualul antrenor de la Concordia Chiajna, Laurenţiu Reghecampf, care are un atu în posibila sa venire la Steaua. Acesta i-ar putea aduce pe Adi Rocha şi pe Adrian Popa, doi jucători urmăriţi intens de roş-albaştri.

O altă posibilă ţină a Stelei este Petre Grigoraş. Actualul antrenor al celor de la Pandurii a fost dorit în mai multe rînduri de Gigi Becali, dar de fiecare dată patronul roş-albaştrilor a găsit pe altcineva. Dacă Grigoraş ar accepta oferta lui Becali, latifundiarul din Pipera ar face pe plac fanilor, antrenorul gorjenilor fiind unul din preferaţii fanilor Stelei.

Varianta surpriză de pe lista Stelei este reîntoarcerea lui Ilie Stan. Acesta nu ar spune "nu" unei eventuale reveniri în Ghencea, mai ales că în perioada petrecută de el la Steaua, echipa a mers foarte bine, reuşind calificarea în primăvara europeană. Stan ar fi şi el unul din favoriţii tribunelor, numele lui fiind scandat de galeria Stelei în dese rînduri chiar şi după plecarea acestuia de la Steaua.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (323)
tigruzzu
tigruzzu  •  20 Mai 2012, 02:06

În noul sezon va fi așa: vreo 5-6 etape Lăcătuș, pana ratează calificarea in grupele EL, apoi vreo 4 etape Ilie Stan pana oile coboară la -8 puncte de lider, dupa care o etapă Edi Iordanescu, si, pana la finalul turului, din nou Slughiță.

utaaradan
utaaradan  •  19 Mai 2012, 22:38

casting ? deci are nevoie de un actor. sa astepte poate il pune pe mircea deaconu, lasa mere rosii pt. stele rosii ! si cai verzi pe pereti ! :))))

filipy
filipy  •  19 Mai 2012, 22:16

STOCHIETA E BUN SI EMESERIE

Vezi toate comentariile (323)
Comentează