FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTĂ

Becali vs. Rotaru în mercato: CSU Craiova îl vrea ACUM, FCSB la vară, liber

Articol de , - Publicat vineri, 07 ianuarie 2022 23:36 / Actualizat vineri, 07 ianuarie 2022 23:45

Universitatea Craiova a intensificat negocierile cu CFR Cluj pentru a-l lua pe Mike Cestor (29 de ani, fundaș central) în acest mercato. Se grăbesc pentru că stoperul de 29 de ani a intrat în ultimele 6 luni de contract, iar FCSB l-ar vrea și ea, dar gratis, la vară.

Mike Cestor a intrat în ultimele 6 luni de contract cu CFR Cluj, campioana nu-l mai vrea, dar rivalele îl au pe listă. Mai ales Universitatea Craiova, care-și caută de mai multă vreme un fundaș central. 

Ce surpriză: Arlauskis ar fi la un pas de revenirea în Liga 1!
MERCATO
Ce surpriză: Arlauskis ar fi la un pas de revenirea în Liga 1!

Mike Cestor, între CSU Craiova și FCSB

Finanțatorul Mihai Rotaru discută de ceva timp cu ardelenii, în speranța unui transfer în mercato hibernal, dar era dispus să aștepte și până la finele sezonului, pentru a-l lua gratis, dacă pretențiile feroviarilor i s-ar fi părut exagerate. Acum însă, această variantă nu mai există!

Încurajat de succesul avut cu Vinicius, alt ex-CFR-ist, Gigi Becali s-a gândit că i-ar prinde bine și Cestor alături. Și cum nu mai vrea să scoată bani din buzunar, și l-a fixat și el ca obiectiv, în vară, la parametru zero. 

Concurența FCSB-ului i-a pus pe juveți în stare de alertă, iar Rotaru a intensificat tratativele cu patronul liderului, Neluțu Varga, pentru un transfer-blitz al fundașului în vârstă de 29 de ani, nemulțumit că joacă puțin la CFR.

În Bănie, Mihai Bălașa a fost tras pe linie moartă, iar în cazul unei oferte poate pleca imediat. În ceea ce-l privește pe Valerică Găman, operat în decembrie, la Barcelona, el și-ar putea relua antrenamentele abia la finalul lui ianuarie, dacă recuperarea decurge normal. 

Astfel că, rămas cu doar 3 fundași centrali cu experiență, Screciu, Papp și Marius Constantin, nici ei la înălțime pe finalul anului, antrenorul Laurențiu Reghecampf așteaptă vești bune de la Rotaru și de la Cestor!

Becali vs. Rotaru în mercato: CSU Craiova îl vrea ACUM, FCSB la vară, liber

20 de aparițiia bifat fundașul congolez la CFR în 2021/2022, în toate competițiile

FCSB. Jucătorii lui Toni Petrea au revenit la antrenamente

Dinamo s-a despărțit de un fotbalist care câștiga 8.000 de euro pe lună

Manchester City a pus ochii pe unul dintre puștii-minune ai Barcelonei

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (7)
wrx.
wrx.  •  08 Ianuarie 2022, 09:50
Postat de hermannstadler pe 08 Ianuarie 2022, 01:42

articol pentru trafic de la haterii prostalăi (vedeți mai jos că au și apărut, la semnal). Rotaru se va țepui fără concurență

Te-ai trezit LașLaș? E criza de spirt Mona in tot Sibiul!

vasileroaita
vasileroaita  •  08 Ianuarie 2022, 09:43

CFR ar trebui sa plateasca o suma de bani celui care il ia ACUM pe Cestor!!

petrov
petrov  •  08 Ianuarie 2022, 09:10

Despre FC FCSB trebuie făcută o mică precizare: îl vor gratis la vară, îl vor umili în toamnă și se vor despărți de el la iarnă.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close