FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

Milevski așteaptă o ofertă de la Gigi Becali + A rămas impresionat de un fotbalist al Stelei: "Va ajunge jucător mare"

Articol de GSP - Publicat joi, 10 martie 2016 18:32

Artem Milevski, vedeta Concordiei Chiajna care a scris istorie în tricoul lui Dinamo Kiev, a fost întrebat de reporterul Digisport dacă s-ar gând să joace pentru o echipă mare din România în sezonul viitor, cum ar fi Steaua sau Dinamo, iar atacantul n-a ezitat să răspundă.

"Da, bineînțeles. Dacă voi da pase decisive, voi marca și voi juca foarte bine, de ce nu?", a spus Milevski.

Vârful în vârstă de 31 de ani a vorbit și despre derby-ul dintre Dinamo și Steaua și spune că l-a evidențiat pe Nicușor Stanciu.

"Am văzut câteva partide la TV, cum a fost Dinamo-Steaua. La meciul de Cupă, Steaua a jucat cu echipa a doua am înțeles și, în opinia mea, a fost mai bună decât Dinamo, a avut mai multe ocazii. Mi-a plăcut numărul 10 de la Steaua, Stanciu. E tânăr și cred că poate ajunge un jucător mare.

De asemenea îi știu pe Marica și Mutu, ei sunt deja legende. Mi-a mai plăcut Palici de la Dinamo, croatul, și el e bun. Și Gnohere, atacantul de la Dinamo, e foarte puternic, m-a impresionat. Aveți în România jucători foarte interesanți, credeți-mă!", a adăugat Milevski.

Îl admir foarte mult pe Mircea Lucescu, pentru că atunci când jucam împotriva lui în Șahtior – Dinamo Kiev erau meciuri mari. Mircea e acum ca un bunic, merge așa (n.r. se clatină ca să arate). Dar e o persoană foarte plăcută și de fiecare dată când ne-am întâlnit ne-am salutat și am vorbit, e un antrenor incredibil, o legendă"
Artem Milevski

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  11 Martie 2016, 00:09
Postat de valiza.epo pe 10 Martie 2016, 20:13

Ce tripleta ar face cu Tamas si Gebbhardul ala! Si, daca se intoarce si Gabi Iancu...

tu sa taci

valiza.epo
valiza.epo  •  10 Martie 2016, 20:13

Ce tripleta ar face cu Tamas si Gebbhardul ala! Si, daca se intoarce si Gabi Iancu...

nebraska
nebraska  •  10 Martie 2016, 19:23
Postat de sibelius pe 10 Martie 2016, 19:07

Iar Maior si Florea trebuie zugraviti in biserici, nu?

Am scris asta?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează