FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - CHIAJNA 0-3

Milevski și-a demonstrat clasa din nou: ”Am venit să ajut, chiar ajut”

Milevski impresionează prin jocul de cap excelent și modul în care stăpânește balonul
Milevski impresionează prin jocul de cap excelent și modul în care stăpânește balonul

Articol de - Publicat luni, 21 martie 2016 00:00

Concordia a învins sâmbătă și-a părăsit nu doar poziția de retrogradare directă, ci și pe cea care duce la baraj.

Chiajna a renăscut după ce-a umilit-o pe Dinamo (3-0) în prima manșă a semifinalei Cupei Ligii, iar Artem Milevski s-a trezit la fotbal. Atacantul care impresiona în urmă cu un deceniu în grupele Champions League a marcat de două ori în Moldova, ajungând la cota 4 goluri și un assist în tricoul ilfovenilor.

"Mă bucur mult pentru echipa mea, am luat trei puncte foarte importante. Am venit la Concordia ca să ajut și asta fac: marchez, dau pase. Din acest motiv am venit și sper să o țin pe această linie. Am jucat 90 de minute, am alergat mult, rezist, este o surpriză plăcută și pentru mine. Mă simt foarte bine, sunt într-un moment de care trebuie să profit. Sunt bucuros să pot oferi ceva oamenilor. Ne luptăm în fiecare meci, eu cred că toți suntem buni la echipă, de aceea și obținem rezultate pozitive. Nu doar atacul își face treaba, trebuie lăudată și defensiva. Atmosfera e foarte bună la echipă și așteptăm rezultate în continuare", a comentat Milevski.

Martinus spre Australia

Quenten Martinus a plecat imediat după meci în Olanda, de unde va merge la noua sa echipă din Australia. Președintele botoșănenilor, Cornel Șfaițer, confirmă despărțirea de mijlocașul născut în Curacao pentru știri.botoșani.ro: "Nu vă pot spune echipa cu care va semna din Australia. Suntem pe finalul negocierilor și va încasa și clubul o sumă de bani. Martinus este un jucător cu o calitate foarte bună, din păcate nu a fost constant în toate meciurile. Putea mult mai mult".

4meciuri consecutive fără gol primit a strâns Chiajna

1 golla 109 minute jucate are Milevski în tricoul Concordiei în această primăvară în 6 meciuri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
bogdzsch
bogdzsch  •  21 Martie 2016, 09:07

Cati ani are asta? 58 ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează