FOTBAL  »  Superliga  »  ADUNAREA GENERALĂ

Milionarii Ligii 1 deranjaţi că Dragomir nu le-a asigurat masa: "Ceva de mîncare n-aveţi? Ne e foame!" :D

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 22 iunie 2011 10:39

Aceasta a fost reacţia patronilor, în frunte cu Gigi Becali, la finalul şedinţei de ieri de la LPF, în care s-a discutat problema drepturilor TV.


Reprezentanţii cluburilor din Liga 1 s-au strîns ieri la sediul LPF, la ora 11:00, pentru a decide în ce mod şi cu ce sumă să vîndă ultimele 6 pachete din drepturile TV pe perioada 2011-2014. Alături de preşedinţii de club, au fost prezenţi şi 3 patroni, Gigi Becali, Ioan Neculaie, George Copos, plus Gheorghe Ştefan şi Nicolae Badea.

După ce s-a votat că orice televiziune interesată poate să facă o propunere pentru restul de 6 meciuri pe etapă pînă cel tîrziu pe 27 iunie, dar nu pentru mai puţin de 45 de milioane plus TVA, la final a avut loc o scenă care i-a lăsat mască pe mulţi dintre cei prezenţi.
Patronii de cluburi, în frunte cu Gigi Becali, au luat foc din cauza faptului că LPF nu a apelat la o firmă de catering pentru acţiunea de ieri. "Ceva de mîncare nu ne-ai adus, mă? Ne e foame, de ce nu ai organizat şi o masă?", i-a strigat Becali şefului LPF. "Am crezut că e prea de dimineaţă, cine se gîndea că la ora 11:00 vă e deja foame?", a reacţionat Dragomir, care i-a liniştit apoi pe Becali, Neculaie, Copos şi ceilalţi: "Promit că luni, la următoare Adunare, aduc şi mîncare".


"A fost o Adunare Generală foarte exotică, relaxată şi lipsită de inhibiţii"
Dumitru Dragomir, preşedinte LPF

1,55 miliarde de euro e averea comună a lui Ioan Neculaie (1 miliard), Gigi Becali (200 de milioane), George Copos (200 de milioane) şi Nicolae Badea (150 de milioane) conform revistei Forbes România pe anul 2010

Vor 101 milioane de euro
De ce a decis ieri Adunarea Generală ca suma minimă pentru restul de 6 pachete să fie de 45 de milioane plus TVA? Pentru ca, în total, şi cu ce s-a obţinut deja din primele 3 pachete vîndute, să nu se coboare sub bariera de 100 de milioane de euro pe 3 ani. Pe cele 3 pachete s-au luat 36,6 milioane, astfel că împreună cu cele 45 s-ar ajunge la un total de 81,6 milioane, iar cu tot cu TVA la 101.184.000 de euro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
schukaryn
schukaryn  •  23 Iunie 2011, 17:05
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Si tu esti tot Roman...si pana sa ajungi acolo unde ti se ofera ce ti se ofera...ti se oferea si tie tot MU....iee!!!! Asa ca nu esti decat un imigrant ca noi toti ceilalti si daca te uiti bine in documentele tale scumpe, ai sa vezi ca pune NATIONALITATE ROMANA!! Deci ai primit si tu peste tot in Romania ce sustii ca primesc romanii!!!

schukaryn
schukaryn  •  23 Iunie 2011, 17:05

Tot¨ saracii¨ s au trezit sa ceara de mancare!! Uitandu ne la bugetele lor...era frumos sa invite ei la masa...AVARII!!!!

schukaryn
schukaryn  •  23 Iunie 2011, 17:00
Postat de the_duke pe 22 Iunie 2011, 15:02

da brinza de pe p_oo_ll_a importata din timisoara nu a fost de ajuns?

Iar vorbesc cei civilizati!!! Nu degeaba cadeti in B....dar mai nou apar stiri cu violatori si criminali din Timis!!! Tot romani sunteti si voi si tot acelasi nivel de cultura aveti mai PISTI!! Nu va mai dati destepti, ca va faceti de rasul lumii!!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează