FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Milos Buchta mai crede în salvarea Rapidului: "Sper ca CFR să nu primească punctele înapoi, altfel...!"

Articol de - Publicat miercuri, 20 mai 2015 00:00

Milos Buchta, 34 de ani, recunoaște că soarta Rapidului depinde în mare măsură de decizia Tribunalului Sportiv de la Laussane

- Milos, care-i atmosfera în lot după eșecul cu Craiova? Tu mai crezi că puteți evita retrogradarea?
- Atmosfera nu-i strălucită, dar nu disperăm. Cît timp mai sînt şanse matematice, este normal încă să credem cu toții în salvare!

- La finalul partidei de duminică seara, aţi rămas toţi pe stadion minute bune, mulți au plîns, tu ce ai simţit în momentul acela?
- Offf! Regretam că am fost foarte aproape să ieşim din zona de retrogradare şi că am irosit o șansă mare. Acum, chiar dacă vom cîştiga ambele meciuri, cu CFR şi cu Pandurii, trebuie să aşteptăm şi rezultatele Gazului şi ale Chiajnei.

"Soția zice să rămîn și-n «B»"

- Dar...
- Să știi că echipa asta chiar mi-a intrat la suflet! Oamenii din club sînt extraordinari, despre fanii pe care i-am găsit aici nici nu mai trebuie să vorbesc, sînt unici în România! Este ceva senzaţional să joci în faţa acestei galerii, care cîntă şi aplaudă tot meciul, indiferent de scor.

- Cît de mult depindeţi de situaţia celor de la CFR?
- E clar că dacă cei de la CFR îşi primesc cele 24 de puncte înapoi, şansele noastre scad aproape spre zero... Aşteptăm pînă vineri, cînd am auzit că TAS va face anunțul oficial. Noi jucăm sîmbătă chiar cu echipa clujeană, vă dați seama ce meci va ieși!

- Te-ai gîndit ce vei face dacă Rapidul va retrograda?
- Eu mi-aş dori să rămîn în Giulești încă doi-trei ani, dacă se poate. Dar îmi doresc să evoluez în Liga 1, deci cea mai bună variantă ar fi să ne salvăm ca să continuăm împreună în primul eşalon!

- Alte oferte ai?
- Am avut nişte discuţii, dar am preferat să amîn totul pînă la finalul sezonului. Vreau întîi să vorbesc cu conducătorii Rapidului şi după aia cu alte cluburi. Soţia mea mi-a spus că vrea să rămîn aici chiar dacă ajungem în Liga a 2-a, pentru că ea e sigură că Rapidul va reveni imediat în prima divizie!

- Ai luat în considerare şi o revenire la Mediaş, în cazul în care Gazul se va salva?
- Este şi asta o variantă. Acolo e casa mea din România, am petrecut aproape 6 ani la Mediaş şi am fost mereu susţinut, indiferent de situaţie. Cînd am plecat am promis că mă voi întoarce cîndva. Vedem dacă doar ca spectator, jucător sau adversar! :)

- Cristi Pustai te-a contactat?
- Am mai vorbit cu dînsul de două sau trei ori de cînd a plecat de la Rapid, însă nu despre o posibilă revenire a mea la Gaz Metan. Cînd au mai jucat în Bucureşti i-am vizitat pe băieţi la hotel, am băut cu ei o cafea şi am plecat.

- Domn' profesor se mai gîndeşte la Rapid?
- Cred că da. Şi el mi-a spus că i-a plăcut foarte mult perioada petrecută aici, dar asta este viaţa unui antrenor. Dacă nu ai rezultate, se schimbă antrenorul, deși nu el a fost vinovat!

"Mi-e ciudă că stăm la mîna altora, nu ne putem decide singuri soarta. Sperăm într-o minune!"
Milos Buchta, portar Rapid

5,62este media notelor gsp ale portarului ceh

14 meciuria strîns Buchta în tricoul Rapidului în returul campionatului. A lipsit doar în meciul cu Dinamo, 0-2

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (7)
928860000478598
Proca Cristian  •  21 Mai 2015, 09:19

ai luat 2 goluri ca-n curtea scolii ,milos ! ... Du-te la gaz metan, poate asa are loc si draghia de tine in poarta Rapidului. In B ,in C sau in Onoare ,Iubirea Noastra pentru RAPID Nu Moare !

andyandrei2015
andyandrei2015  •  20 Mai 2015, 17:19

PAPPA,RAPID SE DESFIINTEAZA,SURSE SIGURE

andrey0
andrey0  •  20 Mai 2015, 14:19

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close