FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Mincă îi face un portret de trădător lui Dan Petrescu: "Am fost tratat ca un infractor!"

foto: Alex Nicodim
foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat joi, 03 august 2017 11:29

Favorit pentru postul de portar după cantonamentul din vară era Mihai Mincă, doar că în cantonamentul din Slovenia a călcat pe bec. Portarul în vârstă de 32 de ani a consumat băuturi alcoolice împreună cu alți colegi la sfârșitul stagiului de pregătire, fapt care nu a fost pe placul lui Petrescu.

Portarul a fost dat afară ieri de club în urma unei șmecherii a lui Petrescu. Mincă a povestit cum l-ar fi trădat antrenorul. 

"Pe Mister l-a deranjat că eram și eu printre colegii care au băut în seara aia pentru că el și-a pus obrazul pentru mine în fața conducerii ca să îmi mărească contractul", a spus Mincă. Doar că pe lângă actul de mărire, conducerea a mai venit cu unul de încetare pe cale amiabilă a contractului. Ultimul act a fost păstrat de Petrescu: "Am avut încredere. I-am spus lui Mister că nu știu cât de mult mă suportă conducerea, pentru că în fiecare an șefii au vrut să mă dea afară, dar semnez actul dacă știu că rămâne la dânsul".

Ieri dimineață, portarul s-a prezentat la antrenament, doar că la intrarea în vestiar a fost așteptat de un bodyguard pus special să îl "întâmpine". A primit un plic din partea secretarei clubului în care se afla rezilierea contractului, actul păstrat de Petrescu, dar legalizat.

Mincă spune că se simte umilit: "Clubul a vrut să mă dea afară, să scape de mine, nu e vina lui Mister. Doar că nu mi-a plăcut modul. Puteau să mă cheme să reziliem de comun acord, că înțelegeam, nu rămâneam cu forța. Am fost tratat ca un infractor, nu mai eram lăsat să intru nicăieri, a fost pus bodyguard-ul să rămână la stadion până plec, ca să fie siguri că nu fac nimic rău", a mai spus portarul. 

"Îmi pare rău că n-am acceptat oferta lui Mircea Rednic de a merge la Mouscron"Mihai Mincă, portar

"Nu pot să mă duc oriunde acum, după aproape 7 ani la CFR și un contract foarte bun. Nu am pretenții mari, dar nici nu pot accepta orice"Mihai Mincă, portar

59de meciuri în toate competițiile a strâns Mincă în tricoul feroviarilor

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
haideusicfr
haideusicfr  •  07 August 2017, 11:03

Imi pare rau ,l-am stiut sportiv .Ani de zile a fost rezerva ,rezervei,se antrena prin parucri ,tatal sau il intretinea. Nu stiu ce s-a intamplat acum ,anul trecut a aparat foarte bine pentru CFR!

balauru48
balauru48  •  03 August 2017, 18:18
Postat de steaua1986forever pe 03 August 2017, 17:52

Du-te pe câmp la cules cu "salarul" tau "specialistule"...ala e un club securist cu un PR probabil comparabil cu ala din politica americană. În rest, multa hoție, coruptie si lipsa de caracter la acest "club"

Asa-i ca singurul club curat ca lacrima este fcsb? Am ghicit valahule? :)))

steaua1986forever
steaua1986forever  •  03 August 2017, 17:52
Postat de demolarii pe 03 August 2017, 13:47

Situatia e la CFR. Adica o normalitate. Dorsin, Voiculet sau Miriuta sunt doar cateva alte cazuri de " normalitate" de la Cluj. De ce? Pentru ca de la asa zisul act de indisciplina au trecut cam 3-4 saptamani. Daca acela era motivul, il dadea afara pe aeroport, la intoarcere. Pe de alta parte, marirea de salar a fost doar o capcana in scopul de a semna rezilierea in alb. Altfel o inregistrau. Lui Voiculet i-au inchis gura cu bani din taxe , impozite si asigurari obligatorii platite de romani- adica l-au bagat in concediu de paternitate cu o indemnizatie de cca 12000 euro(85% din venitul de 15000 euro/ luna ) pentru ca il folosisera pana in octombrie 2015, ca apoi sa-i spuna ca a avut contractul reziliat din aprilie 2015 cand juca la Tg Mures imprumutat. Dar e CFR Cluj, si cat e Boc primar , au cu ce....

Du-te pe câmp la cules cu "salarul" tau "specialistule"...ala e un club securist cu un PR probabil comparabil cu ala din politica americană. În rest, multa hoție, coruptie si lipsa de caracter la acest "club"

Vezi toate comentariile (6)
Comentează