LIGA 1  ·  ACUZA

"Mincinoşi!"

Articol de - Publicat sambata, 16 februarie 2008 00:00

Orban spune că Rapid trebuia să investească 3 milioane de euro pentru a închiria Giuleştiul timp de 25 de ani

- Domnule Orban, Constantin Zotta spune că propunerea dumneavoastră, de închiriere a stadionului, e inacceptabilă. Cum comentaţi?
- E o minciună sfruntată ce au spus! Da, ar fi trebuit să investească 3 milioane de euro în primii trei ani, dar după aceea le mai rămîne arena încă 22 de ani, pentru că acordul e făcut pentru 25 de ani.

- Şi atunci, de ce nu v-aţi înţeles?
- Habar n-am! Eu nu le-am cerut decît să plătească utilităţile şi să nu se atingă de spaţiile destinate celorlalte sporturi, care aparţin de Clubul Sportiv. Iar chiria e una modică, 3.000 de euro pe lună!

- Cum vedeţi finalul discuţiilor?
- Dacă mă supăr, le iau stadionul, îl transform într-unul de top şi după aceea îl închiriez clubului, dar la un preţ competitiv. Le iau 15.000 de euro pe lună chirie, să vedem dacă aşa le convine!

- Oficialii Rapidului au prezentat joi, într-o conferinţă de presă, macheta unui stadion de 30.000 de locuri, pe care spun că-l vor construi în doi ani, cu 45 de milioane de euro.
- Da?! E curios că îşi fac planuri doar în conferinţele de presă, cînd eu n-am reuşit să ajung la un acord cu ei după atîtea negocieri şi în condiţiile în care am mai lăsat de la mine, pentru că oferta pe care am făcut-o Rapidului a venit după nişte renunţări din partea ministerului.

10 iunie 1939 e data la care a fost inaugurat stadionul Giuleşti, în prezenţa Regelui Carol al II-lea

19.100 de locuri e capacitatea totală a stadionului, redusă acum la ceva mai mult de 10.000, după închiderea unei peluze şi a unei părţi din tribuna IFlorin Salam a chemat toate televiziunile să facă un anunț important în fața spitalului: 'Pur și simplu suntem disperați'
Libertatea
Comentarii (38)
 •  17 Februarie 2008, 00:03

Dupa '89 s-a petrecut un lucru fenomenal. Echipa 'anticomunista' a fost in sfarsit preluata de un fost comunist. CINE VORBESTE ? RAPIDUL ? CEA MAI BOLSEVICA ECHIPA incearca sa se cosmetizeze , dar nu tine ... Sa vorbeasca domnii de la CFR-ul cine era Rapidul acelor vremuri si cu ce se manca

 •  17 Februarie 2008, 00:02

Majoritatea echipelor formate in perioada interbelica, sau chiar mai vechi, au fost desfintate . Anticomunistii de la Rapid ce faceau? Apareau cu 'soarele' pe piept! Sloganul comunist! Echipa 'anticomunista' Rapid nu a fost desfintata dupa razboi pentru ca a pupat mana stapanului (citeste regimul comunist). Fapte anticomuniste ale echipei Rapid intre anii 1947-1989 nu am auzit, citit, vazut. Dupa a

 •  17 Februarie 2008, 00:00

Majoritatea echipelor formate in perioada interbelica, sau chiar mai vechi, au fost desfintate . Anticomunistii de la Rapid ce faceau? Apareau cu 'soarele' pe piept! Sloganul comunist! Echipa a

Vezi toate comentariile (38 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
Campionatul Mondial de Snooker
Eurosport
22:00 Optimi UCL
Manchester City - Real Madrid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Juventus - Lyon
Juventus - Lyon
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1