FOTBAL  »  Superliga  »  

Mîndrean, pe tuşă încă o lună de zile

Articol de - Publicat marti, 12 februarie 2008 00:00

Sergiu Mîndrean, jucătorul adus în urmă cu un an şi jumătate de la Gloria Bistriţa a ratat întreaga pregătire de iarnă. Accidentat în turul campionatului, fundaşul dreapta a suferit la începutul anului o intervenţie chirurgicală la genunchiul stîng şi cel mai probabil va reveni pe gazon abia în partea a doua a returului. „Sînt în plin program de recuperare, sper ca totul să meargă bine şi pe la sfîrşitul lunii lui martie să încep să mă pregătesc cot la cot cu colegii mei”, spune plin cu speranţă Mîndrean.

Povestea accidentării

„La meciul cu Dinamo din tur am evoluat titular. Atunci am simţit o durere la genunchi, însă am strîns din dinţi şi m-am pregătit în continuare. La Urziceni am fost anunţat că o să fiu titular, dar la încălzire genunchiul a cedat şi de atunci a început greul. Am fost diagnosticat cu sindrom plică medio-patelară, adică un hematom pe capul femurului care s-a calcifiat. A apărut ca un nodul dureros şi în ianuarie a trebuit să mă operez la Cluj”, a declarat Mîndrean. De la intervenţia chirurgicală a trecut o lună de zile, iar în acest interval mijlocaşul a urmat un program de recuperare întocmit de medicul care l-a operat.

Mai mult, şi preparatorul fizic al pandurilor, Jose Vilaca a întocmit un program de pregătire pe care jucătorul îl urmează în această perioadă. Astfel, Mîndrean a început antrenamentele la sala de forţă, iar de astăzi şedinţele se vor muta în aer liber. „De miercuri încep alergările uşoare pe teren, timp de zece zile, după care mă voi duce din nou la un control medical la Cluj. În funcţie de acel rezultat voi vedea ce vom face în continuare”, a declarat Mîndrean. Acesta vrea ca la sfîrşitul lunii martie să fie apt sută la sută şi astfel să intre în programul echipei: „Îmi doresc mult să revin, însă trebuie să fiu sută la sută refăcut.

A jucat 970 de minute

În turul campionatului, Sergiu Mîndrean a fost un jucător pe care antrenorul Eugen Neagoe s-a bazat foarte mult. Astfel, atîta timp cît a fost sănătos, jucătorul a evoluat aproape meci de meci, el punctînd 13 prezenţe în teren, din care în nouă partide a fost titular, dar şi două meciuri în care a fost rezervă neutilizată. În total, în turul campionatului, Mîndrean a evoluat în teren 970 de minute timp în care a primit şi două cartonaşe galbene.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
 •  13 Februarie 2008, 00:08

sergiu hai inapoi acasa la bistrita!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează