FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ŞTEFĂNEŞTI 3-2

Mingicarii » ”Cîinii” s-au întrecut în faze-spectacol în amicalul cu Ştefăneşti, scor 3-2

Articol de - Publicat duminica, 07 septembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 06 septembrie 2014 22:33

Lazăr a fost premiant, Alexe a marcat iar, Pulhac a revenit în tricoul roş-albilor.

Flavius Stoican a folosit pauza competiţională pentru un amical, ieri la prînz, la Ştefăneşti, cu echipa locală, din liga a treia, "cîinii" învingînd cu 3-2. Golurile roş-albilor au fost marcate de către Alexe, Lazăr şi Bărboianu.

Primul a înscris din nou într-o partidă de verificare după revenirea în Ştefan cel Mare, învingînd portarul advers după o pasă a lui Lazăr. Vali a punctat golul zilei: l-a depăşit pe goal-keeper, mingea i-a sărit, dar căpitanul dinamovist, cu spatele la poartă, a trimis balonul cu călcîiul în plasă. Iar Bărboianu a marcat la colţul lung din lateral dreapta.

În repriza secundă, în echipa "cîinilor" a reapărut Cristi Pulhac, care şi-a reziliat contractul în Azerbaidjan. Fundaşul stînga se antrenează cu formaţia lui Stoican, căutîndu-şi echipă în străinătate.

Dinamoviştii au început în formula Samoilă - Fai, Durimel, Cordoş, Bărboianu - Miranda, Boubacar - V. Lazăr, Elton, Firţulescu - Alexe. În repriza secundă au mai intrat Kovacs, Ad. Popa II, Trabalca, Pulhac, Unguru, C. Matei şi Văduva.

"Sînt mulţumit de jucători, deşi băieţii erau cam obosiţi, i-am "spart" în ultimele zile la antrenamente. Apreciez jocul şi atitudinea fotbaliştilor, îşi merită o duminică liberă" (Flavius Stoican, antrenor Dinamo)

Inbox
- Stoican: "Alexe se mişcă din ce în ce mai bine, însă trebuie să depăşească stadiul de a juca foarte bine numai o repriză. Mai are nevoie de cîteva meciuri pentru a fi în formă maximă".
- Bilinski este în plin proces de recuperare după ce a fost la un pas să aibă tendonul secţionat. Polonezul are totuşi şanse reduse să evolueze la Botoşani, deşi staff-ul medical face eforturi să-l recupereze.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  10 Septembrie 2014, 00:34
Postat de 1745flo pe 07 Septembrie 2014, 18:05

Hai ca ai dat cu mucii-n fasole! Tocmai voi sa vorbiti de Ceahlaul, echipa care pt voi s-a dovedit a fi o nuca prea tare?! :))

.>))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  10 Septembrie 2014, 00:33
Postat de gutza23 pe 08 Septembrie 2014, 09:59

de ce aduci tu in discutie o echipa ca ceahlau???? :))))))

asa le e felul, nihilisti..)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  10 Septembrie 2014, 00:33
Postat de zecs93 pe 08 Septembrie 2014, 04:56

Alexe-M.Niculae-Bilinski eu zik ca am avea cel mai bun atac din tara !!!

like, nu am ce face..)

Vezi toate comentariile (30)
Comentează