FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ministrul Sportului vrea să ofere urgent rentă viageră steliştilor campioni europeni la Sevilla!

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 18 ianuarie 2013 16:15

Informaţia a fost dezvăluită de Carmen Tocală astăzi la Radio GSP. Invitată la emisiunea Radio GSP Live, Subsecretarul de Stat din MTS, Carmen Tocală, a vorbit despre priorităţile din ministerul condus de Nicolae Bănicioiu:

"Înainte de orice vreau să-i anunţ pe toţi că nimeni nu umblă la rente viagere. Nu luăm sportivilor nici măcar un leu. Pe de altă parte, nu cred că e normal ca sportivii în activitate să primească un sfert din cît este acum renta viageră. Trebuie încurajată şi activitatea.

Ceea ce mă frămîntă mereu însă este un gînd. Consider că Steaua, echipa de fotbal din 1986, a făcut pentru sportul românesc o imagine colosală. Peste Nadia, Ilie şi ceilalţi. Unii dintre cei care au reuşit aceea performanta nu au nici din ce să trăiască. Mă bucur că Ministrul Bănicioiu şi-a propus să găsească modalitatea ca steliştii campioni europeni să primească şi ei renta viageră. Consideră asta chiar ca o prioritate. M-a întrebat cum de cîştigarea Cupei Campionilor, cea mai importantă competiţie a cluburilor de fotbal, nu este considerată o mare performanţă?!

Duckadam este o legendă şi nu primeşte nimic de la sportul românesc. Nu este normal. Cînd a venit Hagi la noi la birou, Ministrul i-a cerut autograf pe tricou. Despre ce vorbim?

A spus că trebuie urgent să reevaluăm situaţia. Cum şi Oltchim reprezintă tot România. Ce facem cu valoarea echipelor? Trebuie ca şi cluburile să aibă motivaţia lor, mai ales ca pe un sezon lung cluburile ţin sus stindardul României. Mai mult timp decît durează un Mondial sau European.Vom căuta chiar să depistăm şi alte cluburi care au reuşit performanţe asemănătoare. Vrem să schimbăm situaţia şi la antrenori. Sportivul nu este singur în competiţie. Aportul lui este uriaş, dar sînt exceptaţi."

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
tzoian
tzoian  •  18 Ianuarie 2013, 20:52
Postat de biid pe 18 Ianuarie 2013, 17:20

Mai G.S.,chiar ca esti dobitoc.Ceea ce a reusit Steaua,a fost O INTAMPLARE !!!.Nu la fel se poate spune despre rezultatele lui Nastase,Nadia,Pataichin,Iolanda,Lipa,Gatu&comp. si multi,multi altii. Sa spui ca Steaua ,,aia'', a facut mai multa imagine sportului romanes decat cei enumerati mai sus,trebuie ca, pe langa mirosul puternic de branza(!),branza de Becali, sa emani si o puternica duhoare de creier in descompunere.

@biid....e intamplare faptul ca in perioada aia Steaua a castigat o finala de cupa campionilor, a jucat o finala de cupa campionilor si o semifinala in aceeasi competitie si asta intr-un interval de 4 ani? hai ca esti tare, pe cuvantul meu. mai bine te apuci sa comentezi despre politica

andystar
andystar  •  18 Ianuarie 2013, 18:38

Stelistii care au luat cupa campionilor merita din plin renta !!!!!!! Bravo !!

andystar
andystar  •  18 Ianuarie 2013, 18:34
Postat de ovidiu_3003 pe 18 Ianuarie 2013, 16:43

Ce aiureala ....numai demagogie ...

Taci si nu minti nazist ce esti !!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează