FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CHIAJNA 2-1

Minune: a marcat Ţucudean! » Atacantul lui Dinamo a reuşit primul său gol după 10 luni

Articol de - Publicat marti, 29 octombrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 28 octombrie 2013 22:10

Aproape zece luni i-au trebuit atacantului ca să înscrie primul său gol în 2013.

Ţucudean a evoluat în prima parte a lui 2013 la Standard Liege, de unde Dinamo l-a împrumutat pentru stagiunea în curs.

Deşi atacantul evoluase în cinci meciuri în acest sezon, acesta nu reuşise să marcheze nici măcar o dată, însă asta s-a schimbat ieri, în minutul 28 al partidei cu Chiajna, cînd Curtean a executat o lovitură liberă din partea stîngă, iar "Ţucu" a profitat de lipsa marcajului din partea apărătorilor Chiajnei. Vîrful a preluat mingea şi a trimis în poarta lui Rîmniceanu pentru 1-0!

Reuşita fotbalistului de 22 de ani a mai creat o premieră în acest sezon pentru Dinamo: pînă la golul lui Ţucudean, nici un atacant al alb-roşiilor nu izbutise să îşi treacă numele pe lista marcatorilor în 11 etape!

A vrut să oprească meciul
"Centralul" Marius Bocăneală a oprit jocul din cauza suporterilor dinamovişti, după ce aceştia au început să scandeze împotriva ungurilor. Imediat după ce arbitrul a întrerupt partida, suporterii au fost atenţionaţi de la staţia de amplificare că în cazul în care nu vor înceta, meciul va fi suspendat.

Această decizie a lui Bocăneală a fost una precaută, după ce Ovidiu Haţegan a fost drastic criticat de către presa engleză pentru că nu a oprit meciul dintre ŢSKA Moscova şi Manchester City, deşi suporterii ruşi au avut un comportament rasist la adresa căpitanului englezilor, Yaya Toure.

"Ţucudean a spart gheaţa şi sper să nu se oprească aici! A mai avut 2-3 ocazii mari şi putea să mai înscrie, dar e bine că am cîştigat" (Flavius Stoican, antrenor Dinamo)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
vasy86le
vasy86le  •  30 Octombrie 2013, 09:50
Postat de tb73 pe 29 Octombrie 2013, 19:46

Cutudean asta e portar, parca a prel;uat mingea cu mana...?!

Nu a fost preluare cu mana, dar a fost un mare offside, m-am uitat la reluari, preluare a fost pe abdomen apoi mingea a curs pe picior, nici vorba de hent, dar tot in reluare am vazut si Offside mare in care se afla, nu ar avea rost sa zic ca nu a fost, cand vad ca a fost, probabil alti fani ar fi gasit o scuza, ca nu a fost, ca nu stiu ce, eu sunt realist, si spun ce vad, chiar daca s-a gresit pro echipei cu care tin. Eu as prefera un campionat fara greseli de arbitraj, indiferent de rezultate, sa se joace corect, sa se castige meciuri prin munca, nu prin greseli.

tb73
tb73  •  29 Octombrie 2013, 19:46

Cutudean asta e portar, parca a prel;uat mingea cu mana...?!

clamoni7076
clamoni7076  •  29 Octombrie 2013, 15:34

Ciordeala clară cu arbitrii.... Hotilor ca pe timpul lui borcica butelie

Vezi toate comentariile (4)
Comentează