FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Minus jumătate de echipă » Lucescu nu poate conta pe cinci jucători înaintea primei etape din retur

Lucescu are probleme de lot înaintea meciului cu U Cluj
Lucescu are probleme de lot înaintea meciului cu U Cluj

Articol de - Publicat duminica, 26 februarie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 25 februarie 2012 19:19

Lucescu se confruntă cu probleme de lot înaintea partidei cu U Cluj, 5 fotbalişti fiind indisponibili.

Răzvan Lucescu e îngrijorat înaintea partidei cu U Cluj, programată sîmbăta viitoare. Împotriva "şepcilor roşii", antrenorul Rapidului nu se va putea baza pe 5 jucători importanţi.

Grigorie nu s-a refăcut după ruptura musculară suferită în Antalya şi va intra în calcule doar pentru următorul meci, cel cu Petrolul. De asemenea, Herea nu va risca, avînd în vedere că în Turcia genunchiul operat i s-a inflamat.

Celor doi li se alătură încă trei fotbalişti suspendaţi. Duarte a ajuns la 7 "galbene", iar Deac şi Pavlovici vor fi în tribună, după ce au văzut cartonaşul roşu în ultima etapă din 2011, Vaslui - Rapid 2-3. Sîrbul a îmbrăcat atunci tricoul moldovenilor, a fost eliminat după ce l-a călcat pe Alexa, iar Comisia de Disciplină i-a dat două etape de suspendare.

"Găină" prinde lotul
Avînd în vedere că Rapidul are probleme la mijlocul terenului, Răzvan se vede nevoit să-l oprească în lot pe Adrian Grigore (22 de ani), surpriza giuleştenilor din această iarnă, care a înscris de două ori în amicalele din Antalya.

"Cel mai mult mă supără accidentarea lui Grigorie, era într-o formă foarte bună. În Antalya ne-am pregătit pentru tot returul, abia în această săptămînă îi vom analiza bine pe clujeni" (Răzvan Lucescu, antrenor Rapid)

ALTE ŞTIRI DESPRE RAPID:

Încurajaţi de Zicu

Aflat în Coreea de Sud, unde evoluează pentru Pohang Steelers, Ianis Zicu le-a trimis un mesaj de încurajare giuleştenilor. Mijlocaşul a scris pe contul personal de Facebook: "Vreau să salut suporterii rapidişti şi să urez multă baftă Rapidului în acest retur, pentru că sper ca anul acesta voi să cîştigaţi titlul! La Timişoara şi în Giuleşti m-am simţit cel mai bine". Zicu a îmbrăcat tricoul alb-vişiniu în sezonul 2006-2007, cînd a reuşit 12 goluri în 30 de partide.

Copos, criticat de fani iar
Patronul Rapidului, George Copos, i-a supărat din nou pe fanii giuleşteni. Pe un site al suporterilor giuleşteni a fost postată o poză cu şeful din Grant pe care scrie: "Căutat pentru sabotaj!". Fanii sînt nemulţumiţi pentru că finanţatorul a decis să nu se mai vîndă abonamente în acest retur şi fiindcă nu a reuşit să mai aducă un atacant, după ce în urmă cu două săptămîni anunţase că mai vrea un vîrf.

Inbox
- Aşa cum Gazeta a anunţat, în Grant nu se vor pune în vînzare abonamente pentru acest retur. Biletele pentru meciul cu U Cluj vor începe să se comercializeze începînd de marţi. Preţurile nu au fost încă stabilite.
- Iulian Apostol (31 de ani) nu mai e primit la antrenamentele primei echipe şi, dacă nu va pleca în iarna asta, atunci va evolua pentru "satelitul" din Liga a 3-a. Mijlocaşul se mai poate transfera doar în Liga a 2-a, de unde are o ofertă de la Viitorul Constanţa, şi în spaţiul ex-sovietic.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
jean.fzr
jean.fzr  •  26 Februarie 2012, 19:34

orcum avet trupa da trupa o sai spulberam

il_unico_capitano_totti
il_unico_capitano_totti  •  26 Februarie 2012, 15:18

Ianis, ai fost un jucator pe etalonil Rapidului, tehnic. spectaculos si cu caracter! Iti multumim, si mult succes si tie si sanatate in primul rand!

crystyanbet
crystyanbet  •  26 Februarie 2012, 12:14

Zicule,multumim pentru incurajari,succes si tie !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează