FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI

Mioveni vrea să-şi facă super-echipă cu piteşteni! Mara, Dică, Tănasă şi Tameş în vizor

Emil Dică
Emil Dică

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 15 iunie 2011 12:48

CS Mioveni intenţionează să-i transfere pe Emil şi Nicolae Dică, Bogdan Mara, Raul Marincău, Ciprian Tănasă şi Iulian Tameş, a declarat directorul general al clubului Răzvan Tunaru.

"Vrem să refacem legiunea piteşteană, aici la Mioveni. Avem deja o listă de transferuri pe care se află Emil Dică, Nicolae Dică, Bogdan Mara, Raul Marincău, Ciprian Tănasă, Iulian Tameş. Sunt jucători că care am mai lucrat în Trivale şi am demarat deja negocierile cu unii dintre ei. Ne întărim pentru Liga I, iar toţi aceştia sunt jucători valoroşi, care ne pot ajuta, acum, după promovare" spune directorul general al clubului Răzvan Tunaru, conform Mediafax.

Toţi jucătorii aflaţi în vederile conducerii galben-verzilor au jucat în trecut la FC Argeş şi se află în relaţii foarte bune cu oficialii din Mioveni.

Emil Dică a jucat ultima oară pentru CFR Cluj şi a fost aproape de un transfer la divizionara secundă şi anul trecut, iar Nicolae Dică şi Marincău sunt liberi de contract după ce au evoluat până acum la Steaua şi Brăneşti, în timp ce Mara şi Tănasă sunt dispuşi să revină în ţară după sezoane petrecute în Grecia şi Ucraina.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
razvan_fzr
razvan_fzr  •  15 Iunie 2011, 15:45

Mai baieti, nu il vreti si pe Coman de la noi, vi-l dam gratis! Totul numai sa scapam de mercenar, sa poata sa joace adevaratul rapidist, Pepe Bornescu!!! FZR

stelist_1991
stelist_1991  •  15 Iunie 2011, 14:47

si ADRIAN NEAGA???

viorescu
viorescu  •  15 Iunie 2011, 14:15

Totusi ce jucatori din lotul lor provin din pepiniera Mioveni?. Asta e problema la noi, nimeni nu mai e creator de fotbal(isti), toti sint consumatori. Sa vedem cind nu vor mai fi "consumabile", ce vor consuma consumatorii!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează