FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ, MARȚI, 20:00

Mircea cel rău! Rednic a dat afară azi un jucător de la Dinamo: "A avut destule șanse, uitați câte meciuri a jucat!" + Ultim avertisment pentru vestiar

Articol de GSP - Publicat luni, 03 decembrie 2018 11:08

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre situația de la formația lui înainte de meciul cu CFR Cluj, de marți, și a anunțat că Sergiu Popovici, fundașul stânga de 25 de ani adus în vară, va pleca. 

"Sunt din ce în ce mai puține meciuri și nu adunăm puncte. Legat de lot, avem ceva probleme. Vlad Olteanu și Sergiu Popovici nu sunt în lot. Pe postul de fundaș stânga trebuie să găsesc o soluție. Pot juca Deian Sorescu sau Ricardo Grigore. 

Sergiu Popovici nu mai are când să primească șanse. A avut destule. Eu l-am găsit aici, uitați câte meciuri a jucat. De el trebuie să îl întrebați pe antrenorul care era atunci (n.r. Florin Bratu)", a declarat Mircea Rednic la conferința de presă. 

De când a venit la Dinamo, Rednic a mai dat afară 4 fotbaliști: Gicu Grozav, Kino Delorge, Teddy Mezague și Danijel Subotici.

12 meciuria jucat Sergiu Popovici la Dinamo, unde a ajuns de la Gaz Metan

 

Trebuia păstrat Sergiu Popovici la Dinamo?

Da
Nu

"Unii nu realizează unde sunt"

Mircea Rednic a criticat și jucătorii pentru lipsa de reacție din ultimele meciuri.

"Unii dintre jucători m-au dezamăgit, nu toți. Presa te critică, nu ai reacție, vine un antrenor nou și zice că are cel mai bun lot, nu ai reacție, vine antrenorul și spune că schimbă jumătate de lot, nu ai reacție. Am pus bonusul pe masă, iar tu nu ai reacție. Normal că te superi și te întrebi «Bă, băieții ăștia ce vor?». Nu cred că ei realizează unde sunt. Dacă sunt la Dinamo, înseamă că au valoare, dar trebuie ambiție, respect. Trebuie să arăți antrenorului că se poate baza pe tine. Mâine, jucătorii au o șansă mare. Jucăm contra campioanei României. Până la finalul anului, sper să se trezească.

 Dacă am fi în play-off, am deranja pe mulți. Cluburile vor să fim în play-out, să facă glume, să râdă", a adăugat antenorul dinamovist.

Dinamo - CFR Cluj se joacă marți, de la ora 20:00. Partida este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
rocky2
rocky2  •  03 Decembrie 2018, 23:56
Postat de Emil Nae pe 03 Decembrie 2018, 17:40

pot sa se trezeasca NU AU VALOARE asta-i tot. Degeaba si vointa daca nu-i putirinta. Atit pot si din asta nu ii poti scoate.

Exact! Astia sunt jucatori de ligi inferioare!

 •  03 Decembrie 2018, 22:08

in ritmul asta pana la Craciun, Strambul ii da pe toti afara si va ajunge sa antreneze portarul si carausii de bagaje de la RIN. Sigur are Luana o lista cu accidentati ce vor sa reinceapa fotbalul !

1779502482283942
Emil Nae  •  03 Decembrie 2018, 17:40

pot sa se trezeasca NU AU VALOARE asta-i tot. Degeaba si vointa daca nu-i putirinta. Atit pot si din asta nu ii poti scoate.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează