FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mircea Lucescu anunță vremuri grele la FCSB: „E imposibil ce vrea Gigi Becali!”

Mircea Lucescu anunță vremuri grele la FCSB +8   FOTO
Mircea Lucescu anunță vremuri grele la FCSB

Articol de - Publicat luni, 20 iulie 2020 14:09 / Actualizat luni, 20 iulie 2020 15:28

Mircea Lucescu (74 de ani), unul dintre cei mai importanți antrenori români din toate timpurile, a vorbit în cadrul unui interviu despre viitorul celor de la FCSB, dar și despre amprenta pe care Gigi Becali și-a pus-o asupra clubului. 

Acesta consideră că Gigi Becali, 61 de ani, nu mai poate susține clubul de unul singur pentru mult timp, prevestind unele obstacole pe care latifundiarul le-ar putea întâmpina în anii următori. 

„O echipă de tradiție nu poate sta la posibilitățile financiare ale unui singur om. Este imposibil! Uite-l pe Gigi Becali! Gigi a fost foarte bine, dar o să vedeți că, ușor-ușor, încep și la el dificultățile”, a spus „Il Luce”, potrivit Mediafax. 

Nu e pentru prima oară când Mircea Lucescu se arată interesat de situația de la FCSB. În vara lui 2019, „Il Luce” a fost în vestiarul roș-albaștrilor la meciul din Europa League cu Mlada Boleslav, cu scopul de a-i motiva pe jucători. Timp de câteva minute, Lucescu senior a discutat cu fotbaliștii vicecampioanei, pe care i-a încurajat și sfătuit.

Becali: „Ca să cumperi FCSB, pe mine m-ai «îndoi» la 150-200 de milioane de euro”

Gigi Becali (61 de ani) e patron la FCSB de peste 17 ani și nu se gândește să renunțe prea curând la clubul roș-albastru. Săptămâna trecută, finanțatorul roș-albaștrilor a vorbit despre posibilii săi înlocuitori. 

„Olăroiu trebuie să mai lucreze vreo 20 de ani prin China, iar Mirel să mai lucreze și el prin Emirate vreo 20 de ani ca să poată să o cumpere ei de la mine. Dar Mirel nu poate, că dacă mai dă 12 milioane pe mașini și încă 7 pe ceasuri, nu mai poate să strângă banii. Ăla, Olăroiu, strânge banii. Să scădem banii pe ceasuri. 

La ora asta, nu poate nimeni din România să cumpere FCSB. Ca să cumperi FCSB, pe mine m-ai «îndoi» la 150-200 de milioane de euro. Poate aș vinde așa, deși nu cred, că nu vrea familia”, a spus Becali.

VIDEO. Match Preview. Sepsi - FCSB. 22 iulie 2020

+4 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB: 

Sepsi - FCSB. Am aflat cine arbitrează ultimul act din Cupa României! E prima finală a carierei

FCSB. Gigi Becali reface echipa din temelii. Toni Petrea are de ce să fie fericit: pe lângă Briceag și Buș, FCSB mai are cinci noutăți pentru sezonul viitor

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
zica
zica  •  20 Iulie 2020, 17:59

*** baza aia nada a costat milioane de euro așa că tu când vei în stare să faci ceva in afara decât să mănânci ce nu trebuie atunci să vorbești ,***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1035504319811062
Romeo Daniel  •  20 Iulie 2020, 17:18

Ca să cumperi FCSB, pe mine m-ai «îndoi» la 150-200 de milioane de euro. Poate aș vinde așa, deși nu cred, că nu vrea familia”, a spus Becali Păi cu cât a cumpărat Becali aceasta echipa de vrea el să o vândă cu 200 milioane? Să spună cat a dat pe ea !! Dacă Fcsb valorează 200 mil.euro cu 5 titluri câștigate mă întreb cât valorează bradul Steaua...aia cu Cupa Campionilor câștigată...

fcsb.in.b
fcsb.in.b  •  20 Iulie 2020, 16:47
Postat de fcsb.in.b pe 20 Iulie 2020, 16:45

Fc5b e gigi!.... el nu e vesnic. Deci adunatura gigista fara el e zero absolut.

Csa steaua e mult mai puternica decat fc5b. Aparent slaba in liga 3-a dar cu o infrastructura de invidiat! Fc5b nu are nimic! O baza acolo de antrenament. Nada! Zero!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează