FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

Mircea Lucescu dezvăluie cel mai mare risc pentru Steaua după rezultatele slabe din amicale » Cum vede problema "Keşeru"

Articol de GSP - Publicat joi, 30 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 30 ianuarie 2014 13:34

Mircea Lucescu a vorbit despre rezultatele modeste ale Stelei din meciurile amicale, dar a şi explicat care este motivul pentru care Claudiu Keşeru încă nu s-a adaptat.

"Nu sînt importante. Dacă înfrîngerile din partidele amicale duc la nişte concluzii, totul poate reprezenta un succes. Depinde foarte mult ce strategie a avut Reghecampf, ce program a avut.

E foarte important însă ca în rîndul jucătorilor de la Steaua să nu se instaureze o anumită teamă. Dar nu cred că va fi cazul", a spus Mircea Lucescu pentru Fanatik.

...despre Keşeru: "Nu-l cunosc pe Keşeru. Ştiu doar că a venit din campionatul francez, care nu este foarte diferit de cel din România. Aici este vorba de adaptare.

Steaua are un joc de atac, anumite relaţii de joc, iar un jucător care vine acum poate părea ca picat din cer. Are nevoie de timp, să simtă pulsul echipei", a mai spus Lucescu.

Playtech: BOMBĂ! Un medic celebru din România anunță când se termină pandemia de Covid-19: ‘Gata, dispare’


Comentarii (12)
merace
merace  •  30 Ianuarie 2014, 21:06

deci, domunle autor al articolului, care e "cel mai mare risc"?! Acela ca cititorii sa te mai ia in serios?! hahaha

steaua1986forever
steaua1986forever  •  30 Ianuarie 2014, 18:02

Iar nu poate minoritarul sa doarma de grija echipei Steaua? Ce ma distreaza frustratul asta, nu trece saptamana in care sa nu zica ceva de Steaua....Saracul, incepe sa imi fie mila de el, deja ce are el e o boala, e la fel de bolnav ca Alpin Labin de aici (si sutele de clone injuratoare)

juliusmad
juliusmad  •  30 Ianuarie 2014, 17:21
Postat de bamse1901 pe 30 Ianuarie 2014, 16:10

adevarul este ca e greu sa sutezi intr-o minge si sa o bagi in ate, indiferent de stilul de joc al echipei

sa stii ca e greu. dinamo iar e condusa in amicale. e 1-0 pentru kielce

Vezi toate comentariile (12)
Comentează