FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Mircea Lucescu, director la Dinamo: „Își dăduse acordul” » Planurile concrete prin care Nicolae Badea încearcă să salveze clubul

Nicolae Badea (72 de ani), fostul investitor al lui Dinamo, a dezvăluit că Mircea Lucescu (75 de ani) își dăduse acordul să revină la formația din Ștefan cel Mare, pe postul de director. +17   FOTO
Nicolae Badea (72 de ani), fostul investitor al lui Dinamo, a dezvăluit că Mircea Lucescu (75 de ani) își dăduse acordul să revină la formația din Ștefan cel Mare, pe postul de director.

Articol de - Publicat luni, 01 martie 2021 17:46 / Actualizat luni, 01 martie 2021 18:15

Nicolae Badea (72 de ani), fostul investitor al lui Dinamo, a dezvăluit pentru GSP că Mircea Lucescu (75 de ani) își dăduse acordul să revină la formația din Ștefan cel Mare, pe postul de director. 

Nicolae Badea recunoaște că se implică la Dinamo. Are planuri concrete pentru salvarea clubului. Vrea să organizeze un teledon de proporții, dezvoltat cu operatorii de telefonie Orange - Nicolae Badea este administratorul Orange România - și Vodafone, prin care fanii dinamoviști din toată lumea pot dona bani pentru club pe bază de SMS. 

Planul lui Badea pentru Dinamo: Mircea Lucescu, director

Planurile lui Nicolae Badea nu se opresc aici. Într-un interviu acordat Gazetei, fostul finanțator a dezvăluit și o parte din organigrama pe care o visa la club: „Aveam o discuție cu Mircea Lucescu pentru a veni directorul clubului. Fusese de acord, dar apoi a plecat la Kiev și discuția a picat deocamdată”.

VIDEO. Mircea Lucescu despre cum s-au născut marile echipe Steaua și Dinamo din anii '80

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Elias Bucurică negociază pentru Dinamo! Clubul a intrat în faza „ultras”

Ionel Gane are de ieri o soluție în plus » Atacantul care poate stopa seceta de goluri a „câinilor”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
669532053190276
Mihai Badea  •  02 Martie 2021, 06:29
Postat de Dragos Zamfir pe 01 Martie 2021, 22:05

Lucescu este cel mai bun antrenor român din toate timpurile. De departe. Titluri cu echipe diferite, cupă europeană câștigată. Ani la rând de dominație. Acum a ajuns la Kiev, care are un buget net inferior față de Shakhtar, dar tot e lider și calificat în optimile Europa League. Ce a realizat Jenei? Nici măcar n-a format el echipa Stelei care a câștigat Cupa Campionilor. E ridicol să-l compari pe Jenei cu Lucescu. Lucescu are 50 de clase peste Jenei. Dacă nu-l ajuta Valentin, nu realiza nimic. Dinamo a lui Lucescu era peste.

Esti total pe dinafara, lasand la o parte si deficienta in exprimare! Complexat de valorile steliste, Stoica, Belodedici, Balint, Lacatus, antrenorul furios nici macar nu l-a titularizat pe Hagi la C.E.'84! Jenei, in 5 ani de antrenorat la Steaua,'75-78 si '84-86, a castigat 4 campionate, 2 cupe ale Romaniei, dar si C.C.E, niciodata laudandu-se sau sa se dea in stamba ca *** amintit! A mai calificat nationala la C.M.'90, iar toate acestea le-a atribuit jucatorilor, staff-ului tehnic si sustinatorilor reali, suporterilor! Gafele si caracterul lui M.Lucescu anuleaza realizarile sale concrete, a nu se intelege sejurul italian, de pomina! Dobrin, Belodedici, Stoica, Balint, Lacatus, Hagi, au fost victimele unui *** ce isi aroga prietenia cu Messi si gesticulatii nevricoase, in lipsa altor repere! Rusine ignorantilor intru fotbal, ce isi dau pareri necontrolate!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bubunika
bubunika  •  02 Martie 2021, 04:44

Hai cu teledonu' la matineu!

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  01 Martie 2021, 23:27

"Mana intinsa care nu spune o poveste nu primeste pomana !"- hai cu sms dar nu ca in filmul lui Dinica- Filantropica ! - Badea nu da terenul sa se faca Stadion de 10 ani dar pune lumea sa dea cu SMS-ul....ii pierde si pe cainii care mai sunt pe langa echipa ! El nu mai are cuvant(credibilitate ) cred eu !

Vezi toate comentariile (15)
Comentează