FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Mircea Lucescu explică succesul Stelei din ultimii doi ani şi-l atenţionează pe Costel Gâlcă: "Trebuie să înţeleagă"

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 iunie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 27 iunie 2014 10:21

Mircea Lucescu a comentat situaţia de la Steaua după plecarea lui Laurenţiu Reghecampf şi spune că e convins că pentru Costel Gâlcă va fi o misiune grea.
"Lui Gâlcă nu o să-i fie uşor, pentru că echipa are un stil de joc, este obişnuită cu un anumit mod de comportament, cu o anumită filosofie, trebuie ca antrenorul să intre în filosofia echipei, să înţeleagă ceea ce s-a întâmplat şi ceea ce i-a dus la succes”, a declarat Lucescu la DigiSport.

Il Luce crede că pentru Steaua va fi mai dificil să ia din nou titlul:

"Nu cred că va fi uşor pentru Steaua. E o echipă cu experienţă în campionatul nostru, sigur că în această perioadă ei au avut o forţă financiară care a depăşit-o pe cea a celorlalte echipe, asta i-a ajutat foarte mult, au profitat şi de căderea lui Rapid şi de cea a lui Dinamo sau a altor echipe importante, precum cele din Cluj şi Timişoara.

Stabilitatea fianciară care le-a permis să ducă pînă la sfîrşit campiontul, în condiţiile în care ei au transferat cei mai valoroşi fotbalişti din ţară. Nu ştiu ce se va întîmpla în continuare, dar ar fi bine pentru fotbalul românesc să existe cel puţin 4-5 echipe care să se bată la titlu”.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
andrei.f
andrei.f  •  27 Iunie 2014, 21:20

Principalii contracandidaţi ai Stelei la titlu sunt Astra , Petrolul. Rapidul demult este ca şi falimentată!

satyricon
satyricon  •  27 Iunie 2014, 13:23
Postat de wwerko80 pe 27 Iunie 2014, 11:32

"dar ar fi bine pentru fotbalul românesc să existe cel puţin 4-5 echipe care să se bată la titlu" care echipe? Toate echipele mai tari si importante au fost desfiintate retrogradate si trimise prin ligile regionale ca steaua sa aiba beneficii si sa ia pe gratis cei mai buni jucatori de la fiecare. Care 4-5 echipe? Corona brasov? Sageata? Chiajna? Sandu a distrus si nationala si dragomir liga 1, gg In 20 de ani nu am avut macar 1 profesionist mai serios sa se ocupe de structura, numai clovni corupti si cancerosi mafioti

Esti beat sau drogat? De aia v-a falimentat Copos si astia de au venit la voi dupa, din cauza Stelei? De aia s-a desfiintat Timisoara? De aia e in insolventa Dinamo? Tu esti lasat liber pe strada sau esti institutionalizat prin vre-un ospiciu si ai intrat prin efractie in biroul asistentei sefe? Mi se zbarleste parul daca unul ca tine e liber ...

alpinbaskirfaratara
alpinbaskirfaratara  •  27 Iunie 2014, 12:17
Postat de steaua.libera pe 27 Iunie 2014, 12:12

Ce vina are Steaua ca Rapid si Dinamo sunt insolvente, ca Paskani nu mai are bani, ca Municipalitatea din Timisoara a permis furtul palmaresului, ca Primaria Craiova in loc sa investeasca in adevarata echipa a facut o clona?! . Totusi, daca gasesti vreo implicare a Stelei a toate astea, ne cerem scuze. NE CEREM SCUZE CA SUNTETI LA ANI LUMINA IN SPATELE NOSTRU.

Paszkany are bani cash mai multi decat Jiji, doar ca a plecat cu ei la Dubai ca sa scape de puscarie inainte sa se prabuseasca ciuma portocalie din jurul Kioretului. A avut informatii precise. ://www.ziardecluj.ro/exclusiv-de-ce-vinde-paszkany-tot-ce-vinde-cat-poate-primi-repede-si-unde-investeste-banii ://www.realitatea.net/arpad-paszkany-vinde-tot-si-pleaca-din-romania_1397830.html

Vezi toate comentariile (10)
Comentează