FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Mircea Lucescu știe cum va ieși FCSB din criză: „Așa va reveni unde a fost”

Mircea Lucescu, 77 de ani, antrenorul lui Dinamo Kiev, a vorbit despre situația delicată a celor de la FCSB, despre care spune că trebuie să joace în Ghencea pentru a redeveni echipa din trecut.
Mircea Lucescu, 77 de ani, antrenorul lui Dinamo Kiev, a vorbit despre situația delicată a celor de la FCSB, despre care spune că trebuie să joace în Ghencea pentru a redeveni echipa din trecut.

Articol de , - Publicat vineri, 23 septembrie 2022 18:59 / Actualizat vineri, 23 septembrie 2022 19:16

Mircea Lucescu, 77 de ani, antrenorul lui Dinamo Kiev, a vorbit despre situația delicată a celor de la FCSB, despre care spune că trebuie să joace în Ghencea pentru a redeveni echipa din trecut.

După 9 meciuri, FCSB e la retrogradare în Liga 1, locul 14, cu o singură victorie obținută și numai 8 puncte în palmares.

Incredibil ce a apărut pe grafica TVR la România U21 - Spania U21! Gafă colosală
România U21 - Spania U21
Incredibil ce a apărut pe grafica TVR la România U21 - Spania U21! Gafă colosală

Mircea Lucescu: „FCSB are nevoie să revină în Ghencea”

„Da, FCSB e în mare pericol să piardă play-off-ul. Sunt astfel de perioade în viața fiecărei echipe. Problema e că ei nu știu unde sunt. Dacă s-ar întoarce acolo unde ar fi leagănul lor, Ghencea, cu siguranță Steaua - pentru că eu așa o consider, Steaua - va deveni ceea ce a fost. Au posibilități, asta le lipsește. 

Eu îmi dau seama, pentru că văd ce se întâmplă cu echipa mea, mental e greu să-i mobilizez pe jucători când știi că n-ai un loc al tău, un stadion, un loc de antrenament”, a declarat Mircea Lucescu, prezent la Centrul Cultural UNESCO „Mihai Eminescu”.

Am trăit doar în autobuz în ultimele luni, la 3 zile schimbam locul, e o situație dificilă, pe care unii o înțeleg și o respectă, iar alții o trec cu vederea. Aș vrea să trăiesc ziua în care această nebunie (n.r. - războiul) să dispară.

- Mircea Lucescu, antrenor Dinamo Kiev

Gigi Becali, patron FCSB: „Facem cerere să jucăm în Ghencea cu Rapid”

CSA Steaua a fost sancționată dur de Comisia de Disciplină în urma meciului cu Dinamo (1-2), „militarii” neavând voie să joace următoarele 4 meciuri în Ghencea, iar Gigi Becali vrea să profite de acest lucru și a anunțat că va face cerere pentru ca FCSB să evolueze în „Templu” la derby-ul cu Rapid, programat pe 5 noiembrie.

„Am dat ordin să se facă oficial cerere ca să jucam în Ghencea, după ce am aflat de decizia primită de cei de la CSA, cred că s-a și facut. O să îl sun pe Vali Argăseală să verific. Vreau ca cei de acolo să se trezească și să ne lase să ne întoarcem în Ghencea. Iar eu vă dau scris că vom juca cu casa închisă. Voi vă dați seama ce o să fie în Ghencea la un meci al nostru cu Rapid? Hai să facem un pariu! Vreau să jucam în Ghencea, iar cel mai tare îmi doresc să jucam în Ghencea măcar meciul cu Rapid”, a declarat Becali.

Vicecampioana a încercat și în trecut să evolueze în Ghencea. Roș-albaștrii au făcut cerere ca meciul cu CFR Cluj din ultima etapă a campionatului precedent să se joace pe stadionul de 100 de milioane de euro. Atunci, CSA i-a refuzat pe motiv că în aceeași zi echipa lui Daniel Oprița ar fi trebuit să susțină barajul pentru menținerea/promovarea în Liga 1. Lucru care nu s-a mai întâmplat, deoarece CSA Steaua nu avea drept de promovare.

Mai multe știri despre FCSB:

Lui Mihai Neșu i-au dat lacrimile când a vorbit despre MM Stoica: „Sfatul lui m-a salvat”

FCSB se pregătește de o nouă lovitură » Becali vrea să transfere un om de bază de la revelația sezonului din Liga 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
Rapid1923
Rapid1923  •  24 Septembrie 2022, 13:08

Vedeti dvs nu e treaba *** ,dar find intrebat inisistent de trepadusi c*** si avand raspunsul in biletel,nea mircea om istet le-a facut pe plac. DACA VOI NU MA VRETI EU VA IUBESC PANA VA IAU BANI, HAI PA BEKALLI

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paolo11
paolo11  •  24 Septembrie 2022, 07:26
Postat de bunicu pe 23 Septembrie 2022, 19:38

Săracul 0m bogat Mircea Lucescu se vede că a devenit puțin *** începe să nu mai judece normal despre ce leagăn vorbește nu are nici o legătură ce a fost Steaua ce jucători erau și ce este acum ce patron au care nu vrea fotbal el vrea bani.A vorbit și el să se pun ă bine cu Becali.

De atata ura, nici nu-ti mai dai seama ce debitezi. Dacă nici asta nu știe ce zice, atunci cine mai știe fotbal în țară asta?

vasileroaita
vasileroaita  •  24 Septembrie 2022, 05:03

Să sperăm că FC fcsb să se va întoarce la locul ei: lada de gunoi!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează