FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. VIDEO EXCLUSIV Mircea Lucescu, discuții pentru transferul lui Dennis Man la Dinamo Kiev: „Am certitudinea că vom putea aduce 12 milioane de euro și alte 3 în bonusuri”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 octombrie 2020 09:08 / Actualizat miercuri, 07 octombrie 2020 10:59

Impresarul Anamaria Prodan (47 de ani) a dezvăluit la GSP LIVE că Mircea Lucescu l-a vrut pe Dennis Man (22 de ani) la Dinamo Kiev, dar mutarea a căzut. 

Agentul lui Dennis Man spune că Gigi Becali cere 15 milioane de euro pentru internaționalul român și crede că FCSB îl va vinde la finalul acestui sezon.

VIDEO Anamaria Prodan a anunțat când pleacă Dennis Man: „Prețul pleacă de la 12 milioane de euro”

„Feyenoord, Norwich și AS Monaco au venit după Dennis Man. Și din Rusia, și din Ucraina au venit după Man. Da, Dinamo Kiev! Am discutat să-l ducem acolo. Nu a apărut asta pe nicăieri. Nu știu dacă la vară va mai avea nevoie de el. La nea Mircea au plecat doar doi jucători. Trebuia să plece Gelson la formația lui Reghe (n.r- Al Wahda), dar nu a mai plecat. L-a oprit nea Mircea și acum e golgeter. 

Cred că patronul vede prețurile. Dacă Man va continua așa, am certitudinea că vom putea aduce 12 milioane de euro și alte 3 în bonusuri foarte concrete. Becali a vrut 15 milioane. Dar asta cu 12 milioane și bonusuri a fost o varianta găsită pe ultima sută de metri. Asta le pot aduce acum.  Eu l-aș fi dat pe Man pe 10 milioane, plus bonusuri. E tot ceea ce putem face. Dacă Gigi voia să-l dea pe 8 milioane, își alegea fără probleme echipele”, a declarat Anamaria Prodan la GSP LIVE.

Citește mai multe știri despre FCSB: 

E Bill, nu Gigi ;) » Ce zice MM că face cu telefonul la ureche în timpul meciurilor: „Asta ascult, mă!”

Detalii din lupta cu COVID-19: „Îşi băgase prin nas betadină şi apă oxigenată, nici la operație nu l-a durut așa”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
116538290032900
Alice Popa  •  07 Octombrie 2020, 12:09

Mircea Lucescu a dovedit ca are ochi pentru jucatori buni. Asta inseamna ca nu s-a gandit nici macar o clipa la Man. Poate doar la camionul cu acelasi nume!

hasta_la_vista
hasta_la_vista  •  07 Octombrie 2020, 11:59

Eram sigur. Cum s-a terminat perioada de transferuri, cum vor aparea povestile si ofertele pt Coman si Man. Ciudat ca nu se intampla niciodata in perioada de transferuri, ci numai intre. Baliverne ale aceleiasi tute... :)) PS: mi-a placut atunci cand a anuntat ca il vrea Sevilla, apoi, cand a picat CFR cu Sevilla, nu s-a mai auzit nimic. La fel si gazetarii, mucles cand a venit Sevilla in Romania. :))) Credibilitate maxima, nu gluma. :))

alex_777
alex_777  •  07 Octombrie 2020, 11:36

din 3 in 3 zile se vinda saracul Man nici nu stie ce bagaje sa mai faca, eu personal cred ca in cazul unui transfer sigur nimeni nu v-a mai crede nimic atata timp cat avem impresarii pe care ai stim nu vorbesc de conducatorii de cluburi cu cateva exceptii atunci sa nu ne mai minunam de fotbalul actual din Romania unde un copil trebuie sa plateasca in jur de 30-50 Euro pe luna sa faca antrenament + echipante si altele, de unde sa aiba o familie de oameni normali ( salarii in jur de 300-500 Euro pe luna) pe vremuri nu se platea nimic aveam stadioana nu aveam logistica dar plecam si in cantonamente platite de fabricile care finantau cluburile ... nu vorbim de cluburile mari ma refer la cele mici care acum se chinuie sa supravietuiasca ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează