FOTBAL  »  LIGA 1  »  GAZ METAN - DINAMO, SÎMBĂTĂ, 15:00, GSP TV ŞI FAZE ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Mircea Lucescu: "Lobonţ ar fi avut o altă carieră dacă venea la Şahtior"

Articol de GSP - Publicat joi, 05 martie 2009 00:00

Mircea Lucescu, antrenorul echipei Şahtior, crede că Dinamo este favorită la titlu pentru că are în Lobonţ un portar care face cît jumătate de echipă.

"Dinamo este favorită la cîştigarea titlului. Au o echipă cu jucători experimentaţi. Au un portar extraordinar, care face cît jumătate din echipă. Campionatul se cîştigă cu un portar. Am văzut nişte gafe uluitoare la alţi portari. L-am vrut pe Lobonţ la Şahtior, dar el m-a refuzat elegant. Fără mine n-ar fi putut pleca la Ajax, indiferent de banii pe care îi plăteau. Cred că ar fi avut o altă carieră dacă venea la Şahtior", a spus Mircea Lucescu la sportro.

Playtech: Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”


Comentarii (6)
 •  05 Martie 2009, 22:50

Sunt dinamovist si sincer sa fiu imi pare bine ca Lobont a ramas la Dinamo pentru a ne duce drumul spre liga...ce este drept ar fi avut un alt viitor daca ar juca la ecipa lu Sahtior

 •  05 Martie 2009, 20:56

Cred ca Luce are dreptate, Marica este nul ca jucator, nu face mai nimic pe teren si totusi a fost cel mai scump transfer al lui Stuttgart.

 •  05 Martie 2009, 20:24

am crezut ca esti un adevarat dinamovist dar acum mai bine taceai,antreneazati echipa sanatos si lasa dinamo in pace ,sau dute la rapid poate-i scoti din faliment

Vezi toate comentariile (6)
Comentează