FOTBAL  »  Superliga  »  STRANIERI

Mircea Lucescu: "Marica a semnat cu VFB Stuttgart. Am refuzat o oferta de zece milioane de euro venita de la o grupare din Premier League"

Articol de GSP - Publicat luni, 23 iulie 2007 00:00

RTV / Antrenorul lui sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a declarat astazi, in exclusivitate pentru NewsIn, ca atacantul Ciprian Marica a semnat un contract cu campioana Germaniei, VfB Stuttgart, in schimbul sumei de opt milioane de euro.

"Am ajuns la un acord cu Stuttgart pentru transferul lui Ciprian Marica, suma de transfer urmand sa fie de opt milioane de euro. Este o afacere foarte buna pentru clubul nostru, dar si pentru jucator", a declarat Mircea Lucescu.

Lucescu a tinut sa precizeze ca sahtior a refuzat o oferta de zece milioane de euro venita pentru Marica din Anglia. "Am tinut cont si de dorinta jucatorului de a juca la Stuttgart. Am refuzat o oferta de zece milioane de euro pentru Marica, venita de la o grupare din Premier League. A fost dorinta expresa a lui Marica de a juca la campioana Germaniei, pentru a evolua in Liga Campionilor si pentru a fia aproape de nationala", a declarat Lucescu.

Ciprian Marica se afla la sahtior Donetk din 2004, fiind cumparat de formatia ucraineana de la Dinamo. Marica va fi al doilea atacant roman care evolueaza pentru svabi dupa Ionel Ganea, care a jucat pentru Stuttgart intre 1999 si 2003.

(Sursa: NewsIn)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează