FOTBAL  »  Superliga  »  CCA

Mircea Neşu ofertat de Ion Crăciunescu pentru a face parte din CCA!

Mircea Neşi
Mircea Neşi

Articol de GSP - Publicat marti, 18 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 17 octombrie 2011 22:50

Ion Crăciunescu i-a propus tatălui lui Mihăiţă Neşu să facă parte din CCA şi aşteaptă un răspuns din partea acestuia pînă pe 1 noiembrie


Noua Comisie Centrală a Arbitrilor s-a întrunit ieri la Bucureşti în prima şedinţă în noua componenţă. Au fost prezenţi toţi cei 6 membri, în frunte cu Ion Crăciunescu, însă de la 1 noiembrie ar putea număra încă o persoană. Mircea Neşu, fost arbitru şi chiar fost preşedinte al CCA pentru două săptămîni în urmă cu 10 ani, a fost ofertat de Ion Crăciunescu pentru a face parte din noua comisie.

"Avem nevoie de experienţa lui. Ne-a cerut un timp de gîndire pînă la 1 noiembrie, e normal să avem răbdare cu el pentru că i s-a întîmplat ceva îngrozitor, care ar fi dărîmat probabil orice om de pe planeta asta. Chiar ne-ar fi de mare ajutor dacă doctorul Neşu ni s-ar alătura", a declarat Crăciunescu.

Mircea Neşu a primit propunerea chiar cînd se afla în Olanda, în vizită la fiul său, Mihăiţă, care se recuperează după teribilul accident din luna mai, în care şi-a fracturat coloana vertebrală şi a rămas paralizat de la gît în jos, putînd mişca, parţial, doar mîna dreaptă.

CV Mircea Neşu
- s-a născut în 1940, în localitatea Cacica (Suceava)
- a jucat fotbal ca mijlocaş, bifînd 145 de meciuri şi 4 goluri în prima ligă
- între 1978 şi 1986 a activat ca arbitru în "B" şi în "A"
- s-a retras din arbitraj în '86, motivîndu-şi gestul prin acuze la corupţia din arbitrajul românesc
- medic de profesie, a lucrat la Băile Felix
- a fost observator de arbitri şi a făcut parte din mai multe comisii ale arbitrilor în ultimii 15 ani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
stancuvlad
stancuvlad  •  18 Octombrie 2011, 14:21
Postat de vasile_00 pe 18 Octombrie 2011, 10:11

Cate meciuri arbitrate de Nesu ai vazut? Doar ca e tatal lui Mihai nu cred ca e suficient sa crezi ca e si onest!!! Ar fi interesant un interviu cu Costica Stefanescu referitor la Nesu!!!

Da nu e suficient...stii ce e? Faptul ca a preferat sa se retraga in anul 86 decat sa mai participe la mocirla bolsevica de pe vremea aia practicata de Steaua si Dinamo, lucru de care nu imi aduc aminte sa fi fost facut de nici un arbitru pana acum.

vasile_00
vasile_00  •  18 Octombrie 2011, 10:11
Postat de suiac pe 18 Octombrie 2011, 09:21

Mircea Nesu este un om serios si onest...Ar trebui sa accepte propunerea.

Cate meciuri arbitrate de Nesu ai vazut? Doar ca e tatal lui Mihai nu cred ca e suficient sa crezi ca e si onest!!! Ar fi interesant un interviu cu Costica Stefanescu referitor la Nesu!!!

suiac
suiac  •  18 Octombrie 2011, 09:21

Mircea Nesu este un om serios si onest...Ar trebui sa accepte propunerea.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează