FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Mircea Radulescu despre Bergodi: "Neserios"

Articol de GSP - Publicat marti, 16 octombrie 2007 00:00

Mircea Radulescu il critica pe Bergodi si e de parere ca Rapid a procedat corect alegindu-l pe Rednic. Demis de la Rapid dupa 13 meciuri fara infringere, Cristiano Bergodi i-a lasat o impresie proasta lui Mircea Radulescu, directorul scolii de Antrenori: "Jos palaria pentru fotbalul italian, de unde a venit Bergodi, dar ajunsese lumea sa nu mai stie cind vorbea serios si cind nu. Nici acum nu se stie exact de ce a plecat, plus ca a lasat sa se inteleaga ca de fapt el ar fi vrut sa continue. Nu e normal! Daca ai spus ceva, atunci tine-te de cuvint! Bergodi nu a inteles ca la acest nivel nu-ti poti permite sa te joci, pentru ca nu te judeca numai patronul, ci o intreaga lume, suporteri, presa".

Fost antrenor al giulestenilor, Radulescu s-a referit si la problemele pe care le are Mircea Rednic cu fanii Rapidului: "Au existat unele declaratii ale lui Rednic, care i-a atacat pe giulesteni atunci cind antrena Dinamo. Sint lucruri pe care e bine ca un tehnician sa le evite, dar eu ii asigur pe rapidisti ca ambitia lui Rednic e superioara celei pe care o avea atunci cind ii antrena pe ! stiu ce vorbesc, deoarece mi s-a intimplat si mie in cariera sa revin ca adversar al unei formatii pe care o antrenasem in trecut. Il cunosc pe Mircea, e loial meseriei si fanii gresesc atunci cind il condamna".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close