FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

Mircea Radulescu e fan Olaroiu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 iulie 2007 00:00

Mircea Radulescu, om cu state vechi prin tarile arabe, e sigur ca Olaroiu a luat cea mai buna decizie cand a plecat la Al Hilal. seful antrenorilor romani afirma ca aceasta este sansa lui Olaroiu de a intra in circuitul international al tehnicienilor.

"Daca socotim banul criteriu al valorii, putem spune ca Olaroiu a ales bine. Nu e rau sa se stie ca un antrenor roman incaseaza atat de multi bani. De asemenea, despartirea lui de Steaua mi se pare un adevarat model, cu imbratisarea cu patronul Becali", spune Radulescu.

Mircea Radulescu crede Hagi, urmasul lui Oli pe banca Stelei, va face treaba buna in Ghencea. "Ma bucur pentru venirea lui Hagi la Steaua si sper sa se bucure de succese. Dar este totusi o problema delicata. Steaua are foarte multi jucatori de mare valoare accidentati. Aproape ziua si vestea proasta pentru echipa antrenata de Hagi", a mai spus Radulescu.

Mircea Radulescu a anuntat si obligativitatea, prin ROAF, ca un club sa aiba o conventie cu un antrenor calificat pentru a participa la o competitie.
Sursa: Realitatea TV

Playtech: Ce a putut spune Ilie Năstase despre Simona Halep după ce a scăzut în topul WTA: ”Nu este ...


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează